Ensam

Jag somnade slutligen vid lite efter 3. Då hade Rasmus hunnit snarka och andas ett par timmar. 
Jag sov som en stock till 13 vilket inte alls var tanken.. :/ vi åt frukost och sen duschade och läste jag medans han handlade och diskade, snäll grabb det där! 
Vi läste, pratade gamla saker som vi tänker på ibland såsom iroskönslor och liknande. Vi åt sen kött, kroketter och sås till middag och såg "How to train your dragon 2". Mys!

Jag blev ensam vid 11 och jag känner mig fruktansvärt ensam. Tiden rinner mig ut händerna och tankarna kommer ifatt om att jag inte har så lång tid på HLK kvar och det känns fruktansvärt tråkigt, läskigt och knäppt. Det gör mig väldigt ledsen att tänka på såna saker och därför har jag undvikit det väldigt länge. Men tydligen ville min hjärna tänka på det just nu och ikväll när jag är ensam.. Stort fett blä på det! Det är så mkt kring min examen som jag tänker på som förmodligen kommer ske i juni och det är otroligt blandade känslor. Jag blir tårögd och ledsen bara tanken snuddar vid det :/  tur att mina bokhyllor är fulla med böcker för det lär bli en alldeles för lång natt med ont i magen och dumma tankar. 

PUSS 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0