flytt

imorgon börjar flyttlasset till Dalvik, vi blir en mindre en planerat som hjälper till och det gör mig väldigt ledsen. Vissa saker berättar man i en familj, att det ska ta en hel vecka att berätta och sen få höra det från någon annan är bara så himla onödigt. jag blir ju ledsen när du inte mår bra <3  trots att du inte vill lägga det på mig så borde du göra det ibland.
känns konstigt att flytta ifrån västgötagatan imorgon, har bott här ganska länge nu med Sanne på andra sidan väggen, det gör ont i hjärtat att veta att man inte möts på morgonen, inte säger godnatt, inte tittar på tv tillsammans och så vidare.. min fina fina bästa vän i jönköping <3 jag kommer sakna henne..

kommer hem till växjö/gemla på onsdagkväll och guuud vad jag längtar, finns inga ord. Jag ska hänga i skogen och bara vara. Tydligen har Johanna paxat mig en massa också men det tycker jag väääldigt mkt om, gud vad jag saknar henne, mitt energiknippe!
imorgon är det dock 2 redovisningar från vfu:n först på engelska, önska mig lycka till!
Nu ska jag fortsätta komma på Ebba och Didrik faktiskt och krama kudden, idag behövs det.

PUSS

fanta och rosé

Har haft fullspäckade dagar med jobb, födelsedagsfest igår och idag håller jag på att städa, packa och tvätta för fullt!
födelsedagsfesten igår var mys, god mat, glass med chokladsås och strössel, bål, fotboll på tv, massa bra musik och galna upptåg! :D sen en liten utgång innan trötta jag gick hem och sov igen, blir aldrig riktigt pigg efter att jag jobbat natt ;p
men det var prima prima!

sista praktikdagen i fredags också, det var en smula sorgligt MEN jag fick äntligen spela fotboll med mina två favoritelever :) så fort jag kom till planen och frågade om jag fick vara med så sa dem" ÄNTLIGEN, SARA ÄR MED OSS! " :) vi busade sen hela lunchrasten i gräset med maskrosar och fina samtal i regnet! perfekt avslut på fem underbara veckor :)

idag städar jag lägenheten för sista gången, packar ner i flyttlådor och tvättar det sista inför flytten på tisdag-onsdag! Får mina nycklar imorgon :DD
kommer sen hem till gemla på onsdagkväll, toppen kommer det bli med 2 studenter och en maaassa vännerhäng, har uppbokade vänner att träffa redan och det är fin fint :)

NU; fortsätta städa, tvätta och packa lite till :)

PUSS

Parthenon

Dagarna bara rullar på, helt sjukt!
Firade Robert igår, han blev glader :) han fick 2 öl av mig i födelsedagspresent vilket han INTE förväntade sig, sånt är kul :D
följde dock inte med dem ut eftersom jag skulle ha utvecklingssamtal idag, finner det väldigt intressant att se sånt. Tankarna går automatiskt tillbaka till när man själv hade utvecklingssamtal vilket var bland det värsta jag visste, att behöva höra vad man var bra på, mindre bra på och bli kallad ambitiös varenda jäkla år. Det är ett positivt ord men det är ett som jag än idag har svårt att höra om mig själv eftersom jag personligen tycker att jag inte är mer ambitiös än ngn annan..
Nåja!

Imorgon är det sista dagen på praktiken, känns väldigt tråkigt och jag kommer sakna dem alla. Idag började frågorna hagla om vad jag heter i efternamn för att de ska kunna lägga till mig på fb. " Vi vill hålla koll på dig så du kan komma hit igen "  hur söta ? :) dock får de inte veta mitt efternamn, de barnen jag vill ska ha mig på fb kommer jag i helgen att lägga till själv och sen får de andra barnen följa efter sen om de personerna berättar det för de andra barnen.  jag tycker verkligen om dem allihopa och det kommer kännas jättekonstigt att inte träffa dem på måndag.. menmen. imorgon ska vi ha glasskalas! Har köpt 4!!! paket piggilin idag eftersom de är 46 st, kommer bli toppen :)
sen drar jag hem och sover för att sedan jobba natt igen, kommer nog bli jättebra :)
Nu ska jag skriva rapport, får se hur långt jag orkar skriva!

PUSS

hero

rpgegerpgkpge vad jag tycker om mina elever :) idag ville de ha med mig på sin skolresa och sa att jag var den bästa läraren de haft, sånt värmer så otroligt mkt! Att jag räknas till deras klass och är så självklar i deras grupp :)
fina fina 6:or!

hade jag kunnat följa med dem så hade jag givetvis gjort det men för det första så är jag i växjö då, för det andra tar min kusin och min bästaväns lillebror studenten samma dag och för det tredje så hade det ingen plats i bussen på vägen dit.. synd!
Fick dessutom vikariera i 2 timmar idag, betalt för att vakta och undervisa elever som jag fullkomligt älskar! Hade kunnat gjort det gratis utan större problem men bra med pengar ju ;p

Möte om nya läroplanen som kommer nu, Lgr 11, mkt intressant och nya betygssystemet och så vidare. Känner att läroplanen är lite mer begriplig nu, happy day :)
Nu ska jag skriva klart min rapport och sedan ut och gå en runda tillsammans med Sannis. toppen!

PUSS

Here I go again

Dålig sömn i natt, fuuuuuuuun.
Nåja, praktiken flöt med 3 lektioner idag, skulle varit 1 men det körde ihop sig på skolan så fick bli 3 ;p

Min HLK-lärare kom på oplanerat besök också, men det gick bra :) tydligen har jag en behaglig röst att lyssna på, wtf?  Har alltid hört att min röst är sämst! haha.
Nu ska jag pysa iväg och kolla på när Robert går på bal och sen fixa lite grejs :) handla måste jag göra också och skriva en av mina vfu-uppgifter, sounds pretty boring to me.

Lyckades förresten packa 2,5 flyttlåda igår, känner mig väääldigt stolt :D fortfarande mkt kvar att göra men sånt löser sig alltid!

PUSS

vätterstranden

Praktiken är och kommer alltid vara bra bättre bäst!!
I fredags efter praktiken drog jag hem och sov ett par timmar innan jag skulle jobba 22-08. Vilket gick väldigt bra, ska jobb natt på fredag igen.

Sov mellan 10 och 5 när jag kom hem igår och drog sen till vätterstranden och mös med 5 fina människor :) vi käkade sedan pizza och drog hem till Sparkle för att spela klart en omgång av Heavy Rain, jag lyckades iaf hålla 2 vid liv och rädda pojken ;p haha. Men resten tog jag död på!
Sovit väääldigt gott i natt, vaknade för drygt en timme sen och satte igång att tvätta direkt, det är det som står på schemat idag. Eventuellt ska jag packa någon flyttlåda också eftersom det är inte är långt kvar :)))))))

kolla över morgondagens lektion också som jag ska hålla imorgon, sista lektion under den här praktiken, känns vääldigt sorgligt. Kommer sakna alla barnen så otroligt mkt :( men men..
Imorgon blir det kolla bal och fixa överraskning tills på onsdag då Robert fyller år! Kärlekssittning då också med ÄNNU mer överraskningar :) Älskar att göra saker för andra!

PUSS

Ler

Har lett hela dagen idag också, tydligen har jag fått pojkvän idag! Jag dog lite av skratt inombords. haha.
fina fina elever <3

Har pluggat omtenta idag också inför imorgon. Vi får väl se hur det gör, jag hoppas jag fixar det :)
Såg en bra film igår också, A beautiful mind med Russel Crowe, fina grejer (y) älskar hans filmer!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla tv en stund med Sanne innan jag ser veckans glee-asvnitt :)
omtentan börjar inte förräns 9 imorgon, sovmorgon!!

Tänker rätt mkt på hur det var när jag själv gick i 6:an på min praktik, hur vuxen man kände sig och mogen. Hur lite man visste om världen, hur dryg man var rent ut sagt!
Hur jobbig den perioden var för mig fram till 6:an, ngt som jag bär med mig varje dag och alltid kommer göra.
Det är så fint att de eleverna jag har är så nöjda med sig själva, att de ler och fortfarande vågar vara sig själva. Så himla härligt att se!
Jag var inte alltid mig själv på högstadiet, men jag hoppas att de kan vara det för det ger så himla mkt.
Ibland kan jag sakna att vara 12-13 år gammal, man var så bekymmersfri ( för det mesta ) , man hade inte många läxor, inga stora prov, man behövde inte jobba, familjen åkte fortfarande på semester tillsammans.
Den åldern var nog ändå en fin tid, iaf när man har facit i hand.

PUSS

S=VxT

Haft en underbar dag på vfun där jag fick lära en elev lite fysik också trots att det är heeeeeelt fel ämne för mig ;p skoj! Pratade dessutom gymnasieval trots att det ligger 3 år framot, spännande med sånt där :)
Idag är jag iaf gladare och känner hur energin är lite högre, hade t.om energi att ge mig på att börja platta mitt hår igen, mitt hår är nämligen tilkräckligt långt för det igen!
Så med linser, smink, min långkofta och plattat år gick jag runt glad i hågen på skolan idag, :) t.om eleverna noterade detta och sa att jag var fin (y)

Ville ha gått på deras musikal idag men tiden räcker inte till och ingen hade tid att gå med mig, så kan det vara! Får istället plugga nu ikväll inför torsdagens omtenta. Ska dessutom gå och handla med Sanne nu, hon står redan i hallen och trampar :) oooopps!
som några av er kanske märkt har mitt radbyte icke fungerat, men nu ska det tydligen göra det igen. Hoppas :)

PUSS

inte ok

Bra dag på vfu:n. Ler när jag går dit och ler när jag kommer hem. Många fina skratt där idag. Tack kära elever för det!
Tänker inte skriva så mkt idag, min hemlängtan börjar bli jobbig utåt och kan inte riktigt kontrollera vad jag känner utan retar upp mig på småsaker hela tiden och jag vill bara hem. hela tiden.   Det är så det ser ut.
PUSS

you smile, I smile

Tjeeeenare! Har pluggat lite grann inför omtentan imorgon i Reading comprehension. Tycker icke om att den ligger imorgon eftersom den ligger under vfu:n och att jag hellre är där och inte har haft tid riktigt till att plugga.. men får försöka göra det bästa av situationen och göra mitt bästa. Har en omtenta till denna vecka som kommer i grammatik + ska hålla 1-2 lektioner också så det är full rulle. Måste komma igång med skolans vfu-uppgifter också eftersom jag kommer befinna mig på kärlekssittning den 25 maj på kvällen då sista inlämningsdagen är för uppgiften i lektionsplanering. Kärlekssittningen kommer bli magisk på måååånga sätt! Fine Robert fyller 20 år samma dag så vi ska fixa födelsedagspresent till honom och grejer, personliga grejer is tha shit! och sen ska vi köra ett spex ( bus ) på scenen på sittningen och sjunga " Ja må han leva " för honom! Jag lovar, han kommer storlipa ;p lipar han åt låten " All by myself " så kommer det här att vara värre :D Awesome!  Älskar såna här grejer att göra för andra. :)
Nu är det snart dax för mästarnas mästare igen, myyys!
Hemlängtan idag har varit under kontroll vilket är väldigt skönt, har spelat schlagermusik hela dagen så det är kanske därför den försvunnit eftersom schlager är inget jag spelar hemma, där är det 80-90 tals låtar som gäller!
Bjuder på mina fyra favoriter från Eurovision igår ( förutom Saade då ) Dessa fyra låtar + Eric borde varit topp 5!
PUSS

Saade

Haft världens mysigaste kväll med finaste människorna med eurovision, snacks och trevligt sällskap :) Robert började extasen och vi andra följde snart på när Saade låg etta ett väldigt bra tag. Alla satt och skrek, haha!
Och jag satt och dog för att han är så satans förbannat sexig den grabben asså, om han hade varit singel och frågat om jag ville följa med hem, då.. haha. och sen Lisas min och ordet Chello när han gick upp på scenen, haha heeej asgarv :)   gött att han kom 3:a!!! surt dock att Italien knep andra platsen preciiiis.  och jag har sagt det förr men säger det igen ; JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEN DÄR JÄKLA LÅTEN POPULAR OCH HAR GJORT SEN DEN FÖRSTA DÖK UPP I MELODIFESTIVALEN!
Är nu hemkommen från en uppfriskande 4 km promenad från Dalvik och hem tillsammans med Robert och Sabine.
Ska lägga mig och kolla på "Är du smartare än en femteklassare" nu är tanken. :)
Imorgon blir det omtentplugg så mkt som jag orkar.
PUSS

ostmacka

Jobbade igår efter praktiken och fick mina jobbtider för sommaren. Känns bra :) Ska jobba natt de 2 kommande helgerna också. Pengar!!
Drog sen hem och duschade och förfestade i min ensamhet eftersom jag inte hann till förfesten men det funkade det också ;p allt går!
Drog sen till kåren och möttes av världens finaste Robert och Sabine och sen mötte alla andra upp :) fina mina vänner är! Vi dansade och hade kul hela kvällen sen och jag har verkligen ingen röst idag! Knas om ngt! Men så blir det när man vill sjunga och hålla igång ;p kanske inte bäst att sjunga när man är full i hågen men men..
drog hem när det stängde och följde Robert till bussen. Lagom fulla i hågen skiljdes vi åt och jag drog hem och åt ostmackor och drack vatten för att slippa bakfylla.. Älskar knep man har! :) Kvällen igår var väääldans awesome och jag älskar verkligen kåren och jönköping! <3
Hade världens bästa dröm i natt, en dröm som jag saknat vääldigt mkt. Härligt när drömmar får en på bra humor och ger en go känsla i magen :) fint det!
Har haft hemlängtan hela veckan, jag längtar väldigt sällan hem men när jag väl börjat så är det svårt att sluta. Saknar alla mina fina vänner, mormors mat, pappas kött och mammas röst. <3
snart kommer jag hem! Bara 2 veckor kvar nu :DDD
Mamma har dessutom köpt en tv till mig idag som jag ska ha i lägenheten, fina mamma! 32 tums med HDMI-uttag och inbyggd boxer för endast 1990! fina grejer :)
Tycker en annan sak är komiskt, mina 12åringar i klass 6 på min praktik är så himla söta! Det vet precis vilka knappar de ska trycka på för att få mig glad, le dumt för mig själv och bara allmänt vill krama om dem :) Tänk om vissa hade varit födda ett par år tidigare, hade varit awesome!
PUSS
Den här spelades 4 ggr igår!!! Helt sjukt många ggr..

Paradise news

Bra dag man haft när man avslutar dagen med att trilla i trappan xD Det säger en del om hur stressigt det är att vara lärare ibland för att man vill hinna med så mkt som möjligt samtidigt och under en dag ;p
Har dessutom tagit ut orden färdigt inför omtentan på måndag, känns väldigt bra!
Nu ska jag bara skriva upp orden, översätta dem och lära mig dem. Ska dessutom läsa igenom 2 noveller också, bra då att jag redan packat ner dem inför flytten xD hejja mig!
Pollen har varit lugn idag pga regnet igår, det åskade och blixtrade som faaaan här i jönköping igår. läskigt! jag brukar alltid gå ner till pappa när det börjar åska och umgås och bara känna att jag har någon brevid mig så att vara ensam igår när det åskade var en ganska ny erfarenhet och det var ganska läskigt.. blir rädd av åska!
Imorgon blir det jobb igen i 3 timmar och sen stressa hem och fixa i ordning mig och försöka få i mig mat och alkohol och sen stressa bort till kåren för utgång! Förmodligen blir det sista kårenkvällen innan sommaren, känns sorgligt.
Nu ska jag plugga färdigt för idag innan det blir mat :)
PUSS

grease is the word

Hade en mattelektion igår som gick fullkomligt åt skogen, men det är en nyttig erfarenhet det också!
Fick också "skäll" idag för att jag tydligen pratar FÖR mkt med mina elever så att de inte jobbar utan hellre pratar med mig, ok att jag pratar med dem men jag tycker att de jobbar också.. dessutom gillar de ju att prata med mig ;D
ne men skämt å sido, klart de ska jobba i första hand!
Idag var det en vanlig dag, de fick se klart Greasefilmen inför Greasemusikalen de ska göra, älskar den filmen! Vilket en del killar i klassen märkte ;p haha.
Imorgon är det dax för engelsklektion då en lärare från HLK ska komma och hälsa på och se när jag håller lektion. Spännande! Fick helt rätt person, en lugn och sansad person som man kan prata med :)
Har fått mkt gjort idag också vilket känns bra. (y) fått reda på att jag får mina nycklar till lägenheten den 30 maj kl 16. Awesome!!! Längtar :D
Nu är det dax för dusch och sen slutar jag plugga för ikväll och kör på film! Man behöver det också :)
Slarvade dock bort mina ögondroppar idag så har kliat mkt på praktiken, köpt nya idag dock + tabletter. Hoppas det ordnar upp sig :) björkpollenallergi är inte roligt ngnstans!
PUSS
Bjuder på öppningslåten i grease.

mästarnas mästare

tjenare! Kvällen igår var fin, mysigt häng med de bästa folket i jönköping hemma hos Isabelle på Dalvik ( mitt kommande place ) :) skrattade så jag dog åt Roberts kommentar heeela kvällen "Tänk dig att jag är han där Dicaprio " haha. (y)
Jag och Robert följde inte med ut för vi var inte taggade utan vi drog till time out och käkade pizza istället, gott!
Somnade sedan gott efter att sett klart two and a half men season 6, så himla kul. Sanne kom hem också full som jag vet inte vad, älskar när hon är så full för hon slänger ur sig såna hilarious saker! :)
Idag har jag bara chillar runt, struntade i att hänga i hälsoparken med Rasmus, Robert med flera och planerade onsdagens engelskalektion istället då min lärare ska komma och hälsa på och jag planerade även en av vfu-uppgifterna som vi ska göra utöver att hålla lektioner och observera. nice!
Känner att det flyter på nu :) Lyckades även packa 4 flyttlådor igår faktiskt, hejja mig! Längtar tills jag flyttar för då har jag även gjort båda omtentorna och jag får även komma heeeeem.
Drömt en massa drömmar om mina vänner hemma och skogen i natt, ska hänga så mkt som möjligt i skogen när jag kommer till växjö/gemla. Ska släpa mej dit med musik i öronen och bara njuta.  Ah, sweet life!
Nu blir det mästarnas mästare och kvällsmat i form av värmemat från hemköp ;p pasta bolognese!
PUSS

Jag kan klara av det

Somnade extremt gott igår, mitt huvud blev värre så somnade tidigt.
Idag har jag lämnat in min klocka som är konstig, hoppas det går att fixa.
Lyssnat på en massa disney en stund och gjort ett musikquiz tills ikväll. :)
Drar till Isabelle om lite drygt 1 timme på Dalvik på förfest och sen ev utgång. Får se hur jag känner mig, min allergi vill att jag ska stanna hemma men vi får se :) Beror på hur de andra gör och vart de ska.
Glasögonen får dessvärre vara på ikväll dock, får inte ha linser till ögondropparna.. men glasögon är sexigt heter det ju ;p
Nu blir det smink och seriös sång för första gången på jag vet inte när (:
PUSS

Soffpotatis

Efter en awesome vecka på praktiken är jag heeelt slut i huvudet! Jobbade dessutom 3 timmar i eftermiddags och fick gratis sol :) Kommer nog bli superbra där tror jag. För er som undrar vad jag ska jobba med så ska jag vara personlig assistent igen fast här i Jönkan!
;
Har även hunnit med att prata med Johanna i telefon, fina fina Johanna! Hur många ggr jag än skriver hur fin och bra hon är så räcker inte det.. hon är finast! Min fina bästa tjejkompis :)
Ikväll ska jag vara världens soffpotatis och bara ligga i sängen och kolla fim, käka chips och bota min huvudvärk som jag fått pga pollenallergin som slagit till denna veckan. Har ett öga som rinner som besatt.. nåja.
Imorgon blir det ev utgång på kvällen och på dagen ska jag försöka packa flyttlådor. Känns inte särskilt ljust på flyttlådefronten men man kan ju alltid hoppas!
PUSS

Fråga chans

Fine dag med många skratt, fick även skryta med fina matte B kunskaper för 3 killar idag ;p haha. Vilka stora ögon de fick!
åh vad de 2 killarna från igår jäklas med mig hela tiden och har roligt åt det, tydligen har jag lovat att bjuda de på glass om 3 veckor, nice :)
Dessutom går en av de killarna runt och säger " Fel av mig " hela tiden när han jäklas med ngn i klassen och man säger till honom och håller upp händerna, så skön!
Har fått mina anställningspapper som jag ska skriva på idag, it's all happening! tycker livet går ganska bra nu :) längtar till första juni så jag tror jag ska spricka!
PUSS

praktik på en onsdag

Dagen på praktiken var sjuk, satt och skrattade med 2 killar heeeeela dagen. De kommer bakifrån och skrämmer mig hela tiden, inte ok! Men de har världens härligaste humor och frågar en massa och har kloka ideer så det är bra ändå :) tycker verkligen om min praktik! Killarna i klassen är något utöver det vanliga och tjejerna har otroliga framtidsplaner som mäklare och arkitekt, grymt ju :)
Pratade dessutom med en annan kille i klassen idag som jag inte pratat med innan, himla smart grabb det där som gillar Australien, coolt. Älskar att jag har hela 3 veckor kvar på praktiken, awesome!
har börjat plugga för grammatikomtentan idag, kommer nog gå bra hoppas jag.
På fredag börjar jag jobba, småjobba lite innan sommaren i tre timmar, blir nog superbra tror jag. Skönt att allt sånt börjar fixa sig. känner att det blir bra :) Ska börja flyttpacka i helgen också, ska försöka packa minst 4 lådor. Får se hur det går, hatar att packa! Men denna gången är det iaf lättare att flytta :)
Nu blir det veckans Glee-avsnitt!!!!!!!
PUSS

Born this way

Det här avsnittet och det här musiknumret gör mig alltid på världens mest strålande humör!
I'm always proud of myself.
Se, lär och njut av denna underbara serie och alla deras underbara tröjor som står för de dem inte gillar hos sig själva.
På min tröja hade det stått; Big size eller plus size. Vad hade det stått på era? :)
http://www.youtube.com/watch?v=Widfun4HjPY
PUSS

Something to rely on

Valborg var fin, grillning i vattenledningsparken med hela familjen med många skratt och glada miner trots bitande blås som kom mot slutet. De andra drog ut men jag kände för att dra hem till Jessica och Viktor och spela Heavy Rain istället och mysa lite. :) Härligt det också! skönt att ta det lite lugnare ibland.
Vattencd;n dök upp i huvudet lite grann under dagen, tänk att det redan gått ett år, sjukt!!! Ett år sen jag lärde känna Jesper, Ett år sen jag och Jonny garvade sönder åt gamla ipren-reklamer och ett år sen vi lyssnade på vattencd:n och sedan skämtade om hummelljud och traktorer.. jisses vad tiden går!
Höll min första lektion på denna vfu:n idag i engelska, det gick bra tycker jag :) vissa tyckte det var roligt! Fick även kontakt med andra elever på matten som jag inte fått innan, vi pratade hockey, växjö, engelska, historia, matte osv. Härligt! Åh vad jag tycker om klass 6 :D
Har precis rättat grejerna och förberett mig inför lektionen jag ska hålla i imorgon, blir lite återknytning och sedan en liten lek vi brukade ha med Karin i 7-9 om vi hinner :)
Nu kan jag bara softa resten av dagen, känns väldigt bra med tanke på hur mkt jag har att plugga resten av månaden, skjuter det åt sidan lite ;p tänker jag inte på det så finns det inte!
PUSS

RSS 2.0