vardag

Hade en mysig kväll igår med först kära Sanne och sedan hemma hos Robert som vanligt på tisdagar.. tisdagar har av ngn konstig outgrundlig anledning blivit våran dag att hänga på :p  Antar att det är för att båda vi brukar vara lediga eller börja sent.  Det är roligt det där med att man har särskilda dagar med folk, tisdagar har nu då blivit Roberts och mina och jag och Rasmus och har alltid eller alltid kanske är att ta i men sen en tid tillbaka haft fredagarna. :) och sen kombo med båda grabbarna på lördagar.   Nu var det ett tag sen men det är så det har varit iaf. :p haha.  
 
Idag var det VOC/MCT på schemat, det går bättre och bättre för varje gång tycker jag, hoppas det ger resultat också. Begav mig sen och bokade klipptid tills imorgon, skönt! Äntligen ska det döda och slitna håret bort!  
Har hunnit dammsuga också sen jag kom hem, diska och duscha, effektivitet! 
Ikväll blir det kåren som vanligt på en onsdag, förfest hos mig denna veckan, vi blir inte så många för att de flesta bangar eller är sjuka av en eller annan anledning men det blir mysigt ändå.  Imorgon har jag enbart biblioteksinformation om C-uppsatsen kl 9 så ikväll kan och ska jag dricka alkohol. 
 
Tycker det är skönt och roande hur fort saker och ting kan återgå till vardag och bli en vana igen, lika snabbt som vanor kan försvinna så är det lika lätt att få tillbaka dem, magiskt! :)  Idag är jag glad över att vardagen börjar leta sig tillbaka in i mitt liv igen och den glada tjejen börjar titta upp igen. Det stengillar jag!  
 
PUSS

Sväva på moln

Gårdagen var verkligen helt perfekt! Inte nog med att jag har haft en pluggfri helg utan dessutom fick jag sova ut och igår var jag dessutom och storhandlade ( blir allt mer bekant med Willys) och hade därefter grabbkväll tillsammans med Robert och Jocke :) Vi har bokat resa nu!! 5 Januari sticker vi till Gran Canaria och har det skönt en vecka, vi tar dessutom Rasmus med oss :) kan det bli annat än bra!? Tror inte det. :) Svävade på moln över många saker igår, en av dem sakerna var såklart resan och en annan av dem var fint sms och goda nyheter för framtiden! Känner att livet vänder igen vilket är alldeles fantastiskt bra!

Idag har jag varit glad, skola i 1.5 timme och sen hjälpte jag Rasmus att handla + apoteket då han är sjuk. Var även på banken och fixade alla pengar till Jocke för resan, så det är fix och färdigt. gött. :) kvällen har sedan spenderats med Robert och Jocke och sett två konstiga filmer ; A dangerous method och The cabin in the woods. Sjuka filmer..

Imorgon är det tisdag och jag är ledig som vanligt, tvätt och C-uppsatsplanering är tanken förutom att sova gott såklart, ;)

PUSS

:D

Det är komiskt hur en enda dag kan förändra sinnesstämningen som man haft i flera veckor. Den här dagen gjorde att livet hamnade på + igen och det med ett jäkla rabalder också :)

Berättar mer imorgon!

GODNATT

Tacos + kareoke

Trevlig kväll igår med tacos på kåren med fina vänner, mkt skratt och otroligt mkt tokigheter!  Kareoke senare på kvällen också, jag var tillbaka på kareokescenen, den här gången med "Vill ha dig" då "Tusen och en natt" inte funkade.. :/   har dock gjort en betydligt mkt bättre prestation i mina dar men men, det är kul ändå :) 
Bishops och donken sen en vända och därefter Pipes med en häng med en hel del pedagoger.  Pedagoger är kärlek!   
Hade otroligt svårt att somna igår, var kallt i min lägenhet och för mkt tankar om kvällen, helgen och saker i allmänhet snurrade i mitt huvud. Jag blir frustrerad på mig själv ibland som har en tendens att tänka på saker när jag ska sova, måste lära mig att rensa det innan jag lägger huvudet på kudden.. 
 
Idag har jag storstädat min otroligt skitiga lägenhet.. usch! Men städning har inte varit den högsta prioriteten de senaste veckorna, och jag har heller inte varit hemma särskilt mkt då jag varit runt bland en massa vänner och mest i skolan. Så nu är det rent här. gött!  Ska sätta in saker i pärmar bara sen är allt färdigt. :)  
 
Ikväll hänger jag med finaste Hiddy :)  pratpratpratprat tills vi inte orkar med, dega i soffan och sen ska jag laga middag till oss också!  Kanoners. 
 
PUSS

behind these hazel eyes

Bra kväll på kåren i onsdags, nyktert är awesome ibland! Kväll med intressanta samtal och en tjej hög på cola.. jajamen!
Tentan igår tror jag gick bra, det kändes bra eller helt ok iaf. :) sen drog jag hem till Simon för att hänga med honom hela kvällen; pizza och 2.5 film, 2 favvofilmer och en Neil Patrick Harris film. Kan det bli bättre!!? Simon känner mig helt klart. :) han är den vännen jag känner mig mest avslappnad med och så kommer det alltid vara, hemma hos Simon blir jag bara lilla vanliga Sara och det finns inga förväntningar på mig för 5 öre, så skönt!

Idag har jag sovit ut och njutit av min lediga fredag till fullo med en massa musik på hög volym I love it! Min pluggfria helg har börjat, den första på länge. :) Nu ska jag dra iväg för en tacofredag på kåren ; tacos, kareoke och hänga med fina vänner och pedagoger, how awesome!? :) och dessutom, Hiddy är med oss igen, så megafuckingjäklaawesomebra <3

PUSS

källaren

Hela dagen igår gick åt till plugg.. tråkigt men sant!
För att rensa hjärnan begav jag mig sen hem till grannen i källaren och levde lite rövare i cirkus 5 timmar, miner, egopics, seriösa samtal och massa skratt. Som vanligt :) 3 på morgonen gick jag hem för att få 5 timmars sömn inför dagens pluggande på biblioteket med 3 klasskompisar. Jag måste lära mig att gå hem från Robert asså.. jag kan inte fastna där till tidigt på morgonen jämt. :p även om det är himla kul, tiden bara springer ju iväg..

Plugg i skolan med en massa skratt, prat och liknande. Är lite klokare inför tentan nu iaf, gött! Halvpowernapa framför Gossip Girl en stund nu är tanken med lite mat innan man beger sig till Mia på förfest innan kåren, jag är dock nykter ikväll pga tenta imorgon kl 13 och ska försöka gå hem tidigt, wish me luck! Dock är jag trött as hell och inte alls taggad men det rådar nog colan och redbullen bot på, knäskyddet är med mig idag också!   Önskar att jag kunde ut och gå en sväng idag då vädret är asgött men då jag kom hem för ca 40 minuter sen och ska iväg sen så hinns inte tiden riktigt till.. 

PUSS

Oh happy day

Plötsligt händer det, när man minst anar det så börjar saker och ting ge med dig. Det är bara ett litet steg på vägen i form av ett par kommentarer och ett par snälla ord men det måste ju börja ngnstans. :) 
 
Idag är jag glad, har tvättat, fått sova 10.5 timmar och pluggat vilket jag fortfarande håller på med och kommer göra ett antal timmar till inför tentan på torsdag.  Jag är dessutom glad för att jag fick 5 minuter tillsammans med världens finaste tjej Hiddy igår, att få krama om henne igen och se henne le. Åh vad det gjorde min dag. :) finaste tjejen.  Och SOM jag saknar henne.. sinnessjukt!  Som tur är så kommer hon hem i helgen och stannar hemma ett tag förhoppningsvis. Behöver Hiddy i min närhet. :) 
 
Drömt massa drömmar om HLK och folket som pluggar där de senaste nätterna, eller veckorna kanske är mer rätt. Och alltid om samma personer, jäkla dagrester och jäkla HLK :p  haha.  Men det är fina drömmar också, drömmar om kåren t.ex. :)     Vilket det blir imorgon, min tenta på torsdag börjar inte förrän 13 + att 70% av tentan går inte att plugga till. Oh happy day!  dock ska jag hålla mig nykter och dricka cola och vatten hela kvällen : )  det bli awesome!  
 
PUSS

can't stand it

4 damn weeks, time flies.  Det är komsiskt hur en människa kan påverka en så mkt, har varit ganska timid de senaste veckorna och blyg och inte riktigt den där tjejen som jag annars är som är väldigt framot och syns, hörs och som gärna pratar.   Lustigt att man kan påverkas så mkt av saker och ting att ens personlighet kommer lite i skymundan. 
 
Nu är jag trött på att vara sentimental och ledsen i mina inlägg så det är det absolut sista jag ska skriva :) 
Igår på eftermiddagen var Sanne här och mös tillsammans med mig, guldvärt!  Sen spenderade jag kvällen ensam för första gången på jag vet inte när. Hann även med ett telefonsamtal med mamma, det längsta vi någonsin haft tror jag på 20 minuter.. ibland är det skönt att ha sin mamma på avstånd så hon mer eller mindre tvingas lyssna när man väl hörs av!  
Skola 13-18 idag, nu är jag helt slut i huvudet och ska äta kvällsmat. Resten av kvällen bli väldigt lugnt då det är plugg som gäller hela dagen imorgon, how fun :p   
 
PUSS 
 
 

Eclipse

"Yeah, I miss you, too. A lot. Doesn't change anything. Sorry. "

Love can't change facts, even if you want it to so badly.

Det blir aldrig samma sak

Det är inte samma sak även om man vill tro det. Även om det går mer eller mindre bra med tillvaron som den är nu och att spendera tiden på det sättet så är det inte samma sak som om det hade varit som det alltid har varit. Jag är nöjd, fast samtidigt inte..

saknar dig, mer och mer hela tiden och jag blir idiot på det. Hade velat bli riktigt rosenrasande arg och ta ut alla mina känslor och tankar på ngn och bara stå och skrika på ngn. Och sen springa tills jag inte orkade längre.. som jag brukade göra när det rasade.

Kvällen igår var bra med häng hos Jocke, skönt att få rensa lite och att få lyssna på ngn annan! Imorgon spenderar jag tid med Sanne :) + pluggar. Ev städar jag efter att jag kört fläskfilegryta.

PUSS

hurts

I miss you so much that it physically hurts..

Mitt hjärta är krossat och blöder, jag vill sträcka ut en hand men nej, jag ska inte. Jag ska vara handfast och rakryggad. 
Kändes lite som att jag valde sida i onsdags, ngt jag inte gjorde utan jag bara markerade. Även om det säkert såg så ut.. god I miss you, so damn much. 

Hjärtat blöder

Otroligt rolig kväll med Vildarna igår! Förfest hos Robert med roliga samtal, catching-up med alla och många skratt. :) Sprang till bussen och sen sittning som var bra.  Det suger dock när man vill glädjas för ngn annan men att man inte kan för att det gör fysiskt ont att se personen, hjärtat bara blöder. Men man måste vara hård också även om kroppen inte vill vara med alls, det var fysiskt påfrestande att hålla sig undan hela kvällen, usch..    Sen häng ute en stund efter lite samtal med Pohl, ibland är han himla bra faktiskt!   Kåren i x-antal timmar med finaste vildarna, la familia och kärleksgruppen. Toppen! :)  mkt alkohol blev det och en hel del samtal med folk man inte pratat med på alldeles för länge, bland annat Isabelle. :) älskar att Pohl hakar på 5 6 7 8 när orginalen inte är i närheten, det är awesome att en människa startade detta för 1 år sen och sen har flera st hakat på och ramlat in efter hand, grymt roligt!  efter en känslosam sista "Stad i ljus" med finaste Robert, man klarar allt bara man är två <3  så blev det efterhäng hos honom med Lejla och Jimmie, en massa massa massa Phil Collins vilket var mysigt :) rethostan var med mig också, kom från ingenstans.. jag höll mig dock till vatten då jag hade bokseminarium idag kl 9.  
 
Kl 5 imorse gick jag hem och sov 2.5 innan skola, jag och Charlie bondade en smula, trevlans. :) Har sen dess vilat och hängt med Sabine en vända ikväll, gött att se henne igen! En massa prat har det blivit om saker vi missat, fina Bine <3    Om en stund kommer Robert och kollar på Eclipse tillsammans med mig, Taylor Lautner :D Imorgon är jag ledig som vanligt på fredag, himla bra! Plugga står då på schemat och SOVA! Ska bli himmelskt och imorgon skiter jag i att ställa klockan för första gången på mkt länge.. skööönt :) 
 
PUSS 

Återinsparkssittning

Ikväll är det återinsparkssittning som gäller med alla faddergrupper och världens finaste vildar. :) I love it! Kvällen kan bli hur som helst men det struntar jag i, för jag vet att det kommer bli awesome med vildarna och det är det ända som jag bryr mig om just nu :)
Bokexamination kl 9.00 imorgon... BARA KÖÖÖÖÖÖR!

" Låt honom veta att inget är som förr, säg som det är det finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser, ett riktigt jävla as"

PUSS

låtar

Ett par låtar som beskriver hur de senaste veckorna varit, 3 weeks and still broken.. 
 
 
Lasse Lindh – Satan vad ont det gör

Pappi

Efter en vecka som varit mer eller mindre kaotisk på det mentala planet som jag nämnt tidigare så var det en otroligt glad överraskning när pappa ringde i eftermiddags, " Det var längesen vi hördes så tänkte bara kolla hur det var med allt".  Hur glad blir man inte då?   Älskar faktumet att skiljsmässan gjort att jag och pappa pratar med varandra på riktigt för första gången sen han flyttade ihop med mamma när jag var 3.5 år gammal. Jag har äntligen fått en stabil pappa-dotterrelation och det är guldvärt. :)  jag gillar faktumet att vi blandar seriösa och oseriösa samtal också och att pappa förstår hur jag menar och hur jag fungerar, jag är trots allt hans dotter och kommer alltid vara. Nog för att mamma och jag är lika till utseendet och till sättet mer eller mindre, men det finns så många bitar som är Svens; kontrollbehovet, seriösheten, punktligheten, att vara korrekt, att vara ambitiös, att tänka logiskt, envisheten, förmågan att aldrig ge upp, att stå upp för sig själv och sina tankar och att planera. Alla dem bitarna är pappas och det älskar jag!  
 
Tillbringade kvällen med finaste Butt igår efter att ha hälsat på Hiddy, var helt slut i huvvet när jag kom hem till honom för mat, Notting Hill, Dobidoo och en massa tjöt och fjantande. Jag behövde en sån kväll med bara Robert, var ett litet tag sen faktiskt.. Idag har jag å andra sidan bara pluggat; läst ut en bok till nästa veckas seminarie och börjat på en annan. Ungefär så hela nästa vecka kommer se ut förrutom återinsparken och träffa Sabine förhoppningsvis!  Imorgon blir det att skriva hela dagen på mitt didaktiska projekt och förbereda redovisningen av det tills på måndag, ingen rast och ingen vila. Borde börjat med det hela veckan men inte hunnit.. + att man skriver bäst under press och på nätterna med en kopp te och pluggmusik. Ser nästan framemot det nu när jag tänker på det, skriva uppsatser har alltid varit en av mina starkare sidor,  
 
PUSS

kaos

Det är lite kaos i mitt känsloliv just nu, ligger efter mkt i skolan men försöker ta igen men det gör mig lite frustrerad på mig själv. Dessutom är det otroligt mkt som händer runt omkring mig med mig själv, mina vänner och med min släkt. Saker som jag inte direkt kan styra över och saker jag heller inte vill styra över..
men antar att det var dax för en liten sån downgrej nu, jag var väll för glad alldeles för länge..:p

Ser iaf otroligt mkt framemot nästa onsdag för då är det återinsparkssittning och träffa alla fina nollor och faddrar igen och ha en fin kväll och förhoppningsvis en bra sittning och förfest tillsammans. :) bekvämt att förfesten är hos Robert i källarn ;)

Nu ska jag ta mig i kragen och bege mig för att hälsa på finaste Hiddy! Ikväll spenderar jag kvällen med 2 av Jönköpings finaste grabbar, Robert och Jocke :)

PUSS

Remains of the day

Stannade hemma från dagens föreläsing, det har varit lite mkt med allting de senaste veckorna så jag ligger efter oerhört mkt med plugg. Därför tog jag beslutet att det är bättre att sova lite extra och sen plugga järnet. Hade svårt att sova igår då jag tänkte på en massa, b.la Hiddy. Men det löser sig det också.

Därför kör jag järnet med "Remains of the day" idag och försöker få bort huvudvärken och alla tankar på saker och ting.

PUSS

<3

Man klarar allt, så länge man är två

bästa vän

 
 
 
Ibland glömmer jag bort att det finns människor som tänker på mig också. Det gör att man uppskattar dem tillfällena desto mer.   Mitt hjärta slog ett extra slag och jag har sen dess mest suttit och lett.  Att få en present gjorde min dag och när jag insåg att det var en speciell present också och att min vän hade tänkt till, då blir jag glad i hela kroppen.   Finast älskade vän <3 

Ryhov

Spenderade hela dagen igår på olika vårdcentraler och akuten, kl 12 var jag hemma i min säng igen. Men kunde inte sova, hade för mkt tankar och känslor i huvudet. Sovit dåligt hela natten och morgonen då magen krampat efter dåliga mat och vätskekontroller, men det är sånt som händer. Idag är jag ledig och det blir inget kåren ikväll. Har alldeles för mkt plugg att ta igen och jag är verkligen inte på humör för det alls.
 
 
Nivån blev oerhört låg på sjukhuset igår, "titta på min mage när jag sjunger då" - Hiddy " det är ju det vi har gjort i 2 minuter nu, finns liksom inte så mkt annat att titta på" - Linn Jag skrattade så mkt att jag grät, jag skrattade åt detta enkla i säkert 15 minuter. Inte roligt egentligen men utan mat och vatten på 10 timmar med en massa oro och en massa sittande så blir man övertrött och då är minsta lilla roligt. P
 
USS

Genom eld och vatten

Det finns människor man skulle kunna göra vad som helst för, som man ställer upp för oavsett vilken tid på dygnet det är eller vad det gäller.   Hiddy är en sån människa för mig, vi har inte känt varandra alls länge men under den tiden vi känt varandra så har vi kommit varandra otroligt nära och umgås eller hörs varje dag. 
går var inget undantag, jag fanns vid hennes sida hela dagen utan ngr som helst problem för att jag vet att hon hade gjort samma sak för mig och jag behövdes.  I såna situationer lägger jag gladeligen allt åt sidan och bara är där, ger kramar, tröstar och finns tillgänglig att prata och muntra upp.   Jag kommer alltid att finnas tillgänglig för henne vad som än händer, finaste älskade Hiddy <3 
 
PUSS

2

2 weeks and still hurting as hell..

3-rätters middag

Bra kväll igår, 3-rätters middag med Robert, Roberts bror och hans fästmö. God mat, skratt, historier, musik och vin. Myspys :)
En vända till Olerys också där många saker hände, dör lite på det när jag tänker efter. En drink som spilldes, träffade vän i baren och på toa, ett påhopp om ngt helt orelevant med tanke på hur det är självklart hur situationen är, ett samtal med Roberts bror och en kille som tydligen inte var tillräckligt bra för mig så fick bli Roberts ragg den kvällen.. heja heja :p Somnade vid 4 efter att Robert begett sig hem.

Varit en extremt seg dag, en kebabtallrik har förtärts och en film blivit sedd tillsammans med Robert. :) gamla ljudklipp har också lyssnats igenom, himla underhållande! " Nu blev det öm där" " Pattklapp" " Vill ni inte mjölka med mig" "HMMMM" och tusen andra grejer, vilka minnen. Herregud! Sinnessjukt att det bara är ett år sen, tiden går fort när man spenderar tid med människor man tycker om, helt klart.

Nu ska jag bara läsa, imorgon blir det en massa massa plugg med både böcker och film. På kvällen träffar jag Hiddy som varit i Skövde hela helgen tillsammans med Rasmus och andra pedagoger, trevlans värre!

PUSS

Glee

Bra kväll igår med en massa scones och sen myste jag med Hiddy innan Robert och Rasmus ramlade in på ett bananskal och lekte en vända. Myspys! Somnade ovanligt tidigt men kanske inte så konstigt med tanke på hur lite sömn jag fick mellan onsdag-torsdag.

Idag har jag lamat framför finalen av PH Danmark och sen veckans Glee-avsnitt som var det jobbigaste avsnittet på länge, usch vad jag grät.. Ska plugga en vända innan jag gör mig redo för en 3-rätters middag och "dubbeldejt" med Robert, hans bror och hans brors fästmö. Middag och utgång tror jag är tanken, trevligt! :)

Jag har stängt dörren för sista gången, deru!

PUSS

Det svider något djävulskt

Mysig förfest hemma hos mig igår, vi var inte många men det gjorde det också mysigare :) Kåren i regn, gamla vänner man inte sett på länge och fick stora och långa kramar ifrån! Kåren <3
Vi stannade där till 1 tiden då det var taxi hem och sen hem till Hiddy en vända och mös i soffan med filt, söta samtal och komplimanger. Dalviksfolket <3

En bra kväll även om mitt huvve var ngn helt annanstans, mitt huvud fastnade av ngn konstig anledning i förra veckan och det gjorde mig ledsen. Särskilt när jag såg personen igår, då blev jag ännu ledsnare och det gör inte saken lättare när det är frekvent många möten heller under hela kvällen, usch. Jag är inte arg, bara ledsen. Otroligt sårad fortfarande och jag har fortfarande svårt att wrap it around my brain, hur och varför? men livet går vidare, även om det tar tid.

Idag har jag varit på en intressant föreläsning som piggade upp med ögongodis och intressanta samtal med dessa, toppen! Sen har jag vilat i min soffa och är strax redo för mys med scones och te hos grannen Sparkle, se hur de bor :) och sen ska jag mysa med Hiddy! Film och prat, toppen :)

PUSS

Oktober

Hämtade mitt ljudsystem och Bolle på vägen och tog sen bilen hem till Jönköping.  Simon kopplade sedan medans jag städade min extremt skitiga lägenhet, förstår inte hur en person kan göra en lägenhet så skitig.. iochförsig så är det få ggr jag är ensam i min lägenhet så det är oftast fler som skitar ner den men ändå. :p 
Mös järnet med Robert på kvällen med fajitas, fruktsallad, X-factor och massa prat och fjantande. Ibland undrar jag vad är för fel på oss, ibland går saker och ting överstyr alldeles för mkt.  Dog på kvällen " Robert du behöver inte sälja in dig hos mig " " Det har jag väll redan gjort"     Heja! 
 
Dagen igår var blandat, heldag i skolan, fix med HJ-kortet äntligen, föreläsning där jag rodnade för första gången på jag vet inte när! Trodde verkligen den tiden var förbi, men icke..    Sen Showtime på kvällen, improvisationsövning, fun :) Sen blev det att lära sig att spela Monopol igår, och tydligen hade jag en djävulsk nybörjartur för jag vann ;) SCORE!   Många skratt, pickar, hopgaddningar och en massa vatten och godis.  Hoes before bros ;)  
Tänkte en hel del på förra veckans gräl igår också, eller gräl är kanske fel ord. Vet inte vad jag ska kalla det. Det är frustrerande att behöva ha det i bakhuvudet när man vill gå vidare. Jag är glad och mina känslor för personen har inte ändrats för 5 öre, men det är tilliten som är ganska skadad för tillfället. Och det gör mig ledsen, och det är irriterande att mitt huvud vill slänga dit pikar titt som tätt utan att det är avsikten egentligen. Men men.   som vanligt så älskar jag mitt eget ordspråk som jag skrev när jag var 14-15 och fortfarande använder och känner ibland : " Såren som sys ihop ömmar ändå"   
 
Idag har jag sovit länge, tvättat och sen hjälpt en av mina nollor med en bokanalys. Spelar musik i mina högtalare sen jag kom och pluggat och druckit en kopp te.   Strax kommer Robert och myser tillsammans med mig en stund. :)  ledig imorgon som vanligt och på kvällen blir det kååååren! 
 
Dax för en kopp till!  btw, hur sjukt är det inte att det är Oktober nu!?  Sjukt, men jag älskar det. :) Tror att Oktober är min favvomånad faktiskt tillsammans med maj med mörker, filtar, te, duntofflor, löv som skiftar färg och regn. :) 
 
PUSS 

RSS 2.0