vardag

Hade en mysig kväll igår med först kära Sanne och sedan hemma hos Robert som vanligt på tisdagar.. tisdagar har av ngn konstig outgrundlig anledning blivit våran dag att hänga på :p  Antar att det är för att båda vi brukar vara lediga eller börja sent.  Det är roligt det där med att man har särskilda dagar med folk, tisdagar har nu då blivit Roberts och mina och jag och Rasmus och har alltid eller alltid kanske är att ta i men sen en tid tillbaka haft fredagarna. :) och sen kombo med båda grabbarna på lördagar.   Nu var det ett tag sen men det är så det har varit iaf. :p haha.  
 
Idag var det VOC/MCT på schemat, det går bättre och bättre för varje gång tycker jag, hoppas det ger resultat också. Begav mig sen och bokade klipptid tills imorgon, skönt! Äntligen ska det döda och slitna håret bort!  
Har hunnit dammsuga också sen jag kom hem, diska och duscha, effektivitet! 
Ikväll blir det kåren som vanligt på en onsdag, förfest hos mig denna veckan, vi blir inte så många för att de flesta bangar eller är sjuka av en eller annan anledning men det blir mysigt ändå.  Imorgon har jag enbart biblioteksinformation om C-uppsatsen kl 9 så ikväll kan och ska jag dricka alkohol. 
 
Tycker det är skönt och roande hur fort saker och ting kan återgå till vardag och bli en vana igen, lika snabbt som vanor kan försvinna så är det lika lätt att få tillbaka dem, magiskt! :)  Idag är jag glad över att vardagen börjar leta sig tillbaka in i mitt liv igen och den glada tjejen börjar titta upp igen. Det stengillar jag!  
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0