Valborg

Haj!  Idag är vädret grymt bra, kunde gå i tjocktröja nere vid systemet innan, underbart :) Det underlättar väldigt mkt en dag som denna, gårdagskvällen blev lite kaos då jag kände mig som en dålig kompis som var tvungen att säga nej till två personer som det visade sig senare hade varit mer än välkomna.. sämst. Särskilt när personerna i fråga är snälla, trevliga och så vidare.  Sånt får jag krupp på och gör mig, frustrerad, ledsen och besviken på mig själv då det sitter i ryggmärgen hos mig att " alla ska få vara med". Sånt som sitter sen mobbningsperioden att alla ska få vara med oavsett..

Nåja, jag vet att jag lovade bilder igår men var alldeles för uppjagad för det och idag blir det inte heller då vädret är fint. Ska ut och gå nu är tanken en stund med bara musik i öronen och solen i ansiktet, saknar växjö väldigt mkt idag med picknickar, sol, grillningar och bara hänga vid elljusspåret, stenbandet och så vidare. Därför behöver jag rensa huvudet, le åt musik och röra på mig innan jag träffar 3 fina grabbar för grillning och chill ikväll en valborg som denna :) låter perfekt tycker jag! Valborg är typ Sveriges största suparhelg vilket är väldigt överreklamerat enligt mig.. därför är det mys att bara grilla, umgås och dricka en flaska vin!

Nehe, nu blir det promenix!

PUSS

drömmar

Det är konstigt det där med drömmar och hemlängtan. Hade drömmar om Växjö inatt och folket där vilket gjorde att jag har haft hemlängtan en del idag, en hemlängtan som är ovanlig men välkommen på sitt sätt.
Det är läskigt dock när man drömmer om att man måste göra ett val, ett val som är väldigt svårt att göra. Ngt så enkelt som att välja plats vid ett bord, vid det enda eller det andra. Jag vet vad drömmen vill säga och jag var ganska förvånad faktiskt vilket bord och vilken plats jag valde, precis som att det vore så självklart, som att det alltid är meningen att jag ska sitta där och att vad som än händer så kommer jag alltid att sitta vid det borde och mellan de två personerna.. så enkelt men samtidigt så komplicerat.

Att välja är det värsta jag vet, mitt undermedvetna spelar alltid spratt med mig vad det gäller val pga av det. Är absolut inte förvånad över drömmen för fem öre, det var bara en tidsfråga innan man kropp skulle börja reagera på valmöjligheten på det sättet. Läskigt dock att valet blev som det blev, som att det var superlätt att välja bort det andra bordet så himla enkelt, som att det knappt spelade ngn roll..

PUSS

Kolmården

Dagen igår var heeelt fantastiskt! Efter en kväll med Rasmus och dålig nattsömn rullade bilen vid halv 9 mot Norrköping och Kolmården tillsammans med Rasmus, Viktor och Jessica. :)
att få se mina favoritdjur ; Varg, Björn, Tiger och Järv och den otroligt coola stenbocken och Lejon m.m gjorde min dag så himla mkt och att få bilder på dessa fantastiskaa djur.. jag kan dö lycklig nu :) Så himla häftig upplevelse.
Sälarna och Sjöbjörnarna och deras show var himla häftig, likaså delfinshowen!  Det häftigaste med dagen som jag tyckte dock var gondol-banan så man kunde se alla djur på ett kort avstånd. så häftigt!
Jag fick se en varg.. en brunbjörn, en tiger och en järv.. Har fortfarande otroligt svårt att förstå det. Så himla häftigt och ngt som jg velat länge. Jag missade Kolmården som barn men tog igen det nu iaf. Åh glad man kan vara!  Surikaterna var coola med, gräv gräv gräva tunnel ;) haha.

Hemfärd vid halv 5 därifrån och då blev det hem till Sparkles och spela hp-cluedo med Robert också, myspys. sen somnade jag som en sten direkt när jag kom hem vid 11-snåret. Så himla trött!
Sovit så himla gott fram till 12 och drömt en massa drömmar om blandat folk från Jönköping och Växjö och folk som tappar tänder och sittningar ohch så vidare och så vidare. :p
Extremt nöjd med dagen igår med dunkande av musik i bilen, massa prat, massa djur, massa drömmar och bara gokänsla i kroppen!  Idag blir det handling och tvätt som vanligt på en söndag, helt ok ändå!
Bilder från igår kommer senare idag b.la. Har massvis men känner att de får ta ett eget inlägg utan text.

PUSS

glader

Kvällen igår avslutades med 4 mer eller mindre bakis människor som spelade kort, perfekt tycker jag! Sen spenderade jag resten av kvällen med film och serier, Glee, Alcatraz och en bit till av Seven Pounds. Sjuk cliff-hanger på Alcatraz då säsongen tog slut.. inte säkert de gör en andra säsong heller. Men hur kan man bygga upp en serie på det sättet och sen ställa in den om så är fallet? Finns alldeles för många obesvarade frågor för det..

Idag är en sån där lugn och skön dag med en harmonisk och go känsla i kroppen, ledig fram till nästa onsdag och dessutom har jag en nästan heeelt ny bok att ta itu med, fortsättningen på Cirkeln ( Eld). :) Imorgon blir det dessutom road-trip till Kolmården som varit planerat sen i slutet på februari. Grymt nice!  lite drygt 2 timmar i bilen dit och 2 hem och ett par timmar bland massa djur med 3 fina människor. Hur bra!? Alldeles perfekt skulle jag vilja påstå :)
Idag är det dessutom en Rasmus-Sara dag är tanken, ska träffa Rasmus om drygt en timme, ta helgens hyrbil, dra och hämta fetmat ( ingen av oss kände för att laga middag xD ) och sen bara umgååås. Gillar våra såna egen kvalitetstidsdagar. De är för få men himla uppskattade. Allting blir så knäppt, weird, awesome och seriöst i en salig blandning :)

Tar och läser Eld en stund nu innan dess, åh härliga ledighet!  I'm feeling great I'm feeling awesome :)

PUSS

trötter

Jag är så satans trött efter kvällen igår, förfest med en hel del folk och sen kåren med intressanta inslag som vanligt. jag blev lite orolig och lite svag där ett tag och var nära att göra ngt dumt men i sista stund kom jag underfund med att det hade bara varit himla dumt.
men det var en bra kväll igår, det var bara köööööör som gällde och man fick höra saker igår som är så himla behövliga att höra ibland och som man vill höra. :) himla bra!

Vid 2 gick vi hem.. halv 4 var jag äntligen hemma i min säng och somnade på två röda sekunder. Vaknat hur många ggr som helst men bestämde mig för att gå upp vid 13 efter mardröm om bilar, vatten och mina morföräldrar. Inte ok!
Idag blir det inte många knop asså.. ledig fram till onsdag nästa vecka, himla skönt och inget plugg att göra heller. Bra!  Ska ta och gå och handla rostat bröd snart som man kan göra, min mage gillar inte mig idag riktigt.. men det var det värt!
Btw, igår var en sån kväll då jag bara insåg vilka människor man älskar och tycker om extremt mkt och vilka men inte gör det.  Himla bra tycker jag! :)

avslutningsvis, finaste Robert, om du bara visste hur bra, speciell och fin du är!  du är bara bäst. :)

PUSS

Indianer

Hejhopp! Hade otroligt svårt att somna igår.. kom på att alla avsnitt av Alcatraz ju finns att ladda ner, så gissa vem som såg 2 avsnitt innan hon somnade? Jo JAG!  Sen gick det ju som det gick med sömnen också ;p haha.
Mastrodontlång dag idag men nu är den iaf över, tack och lov. Skola 8-16.30 med 3 seminarier, ett handledarsamtal och grejer och sen nu ikväll var det dax för faddergruppens första egentliga möte med att bestämma tema, spåna på namn, märke, flagga, rekvisita och så vidare. Gött att vara igång :)))) Så till hösten så är det jag som kommer att tjoa som en tok med en fjäder i huvudet, sträck i ansiktet och bara njuta av allt roligt som sker, alla nya människor man får känna och bara känna att man gör ngt bra :) så himla awesome!

Nu är jag hemma igen och tanken är la att det blir Alcatraz resten av kvällen, känns awesome med sovmorgon till 13 imorgon, behöver det om jag ska dra till kåren imorgon. Toppen!  Sen blir det långledigt torsdag-onsdag. Så himla skööööönt :)  Åh idag har jag varit pigg och nu ikväll blir jag allmänt taggad på sommar, höst och inspark.  " Det är min tur, min tur, det är miiin tuuuuur nuuuuu".   :)   att livet kan få vara så bra utan att ngt ska ha fått förstöra på väldigt väldigt väldigt länge, peppar peppar ta i trä men gud vad jag mår bra och är lycklig heeeela tiden!

PUSS

Klimatkonferens

Kvällen igår ändrades, som det brukar göra ;p klimatkonferensgenomdrag med Robert och Rasmus och sen lite kortspel med dem också.   Hade svårt att sova igår.. log och tänkte på allt och ingenting. Tog helgen ledigt och tänkte inte på någonting alls och då blir söndagkvällarna tänkarnätter ganska automatiskt.  Sen finns det saker som bidrar till att jag tänker, vissa saker som händer under dagarna. Det är svårt att ibland finns motståndskraften att orka säga nej, att orka låta bli när en stor del av en fortfarande vill.

Nog om det, klimatkonferens idag. EU rockade fett och fick igenom sina förslag och fick med sig Kina, Japan, USA och Indien vilket var målet. :) duktig jag var!
Imorgon blir det en extreeemt lång dag,  3 olika seminarier + handledarträff 8-16.30 och sen vid 18.30 träffa faddergruppen för att planera och komma överrens om lite grejer inför insparken. Bra dag men låååång!
så ikväll blir det bara lugnt med middag, Alcatraz och så vidare. Känns skönt inför en så pass lång dag imorgon. :)

PUSS

eldens hemlighet

Fin dag igår då jag fick en del pluggat och sen en oväntad middagsbjudning, tack finaste Robert. :) han är väldans duktig på att laga mat den pojken och hans måmås sockerkaka, MUMS! Vann dessutom på smartare än en femteklassare, är den som vunnit flest ggr nu, KATSCHING :D  Gött att ha två grabbar i sin närhet som är duktiga på att laga mat om det kniper ;p (y)

Idag är en såndäringa tråkig söndag med tvätt, plugg och städ. Har lämnat allt det bakom mig då jag skrivit klart mitt anförande och läst ut min ungdomsbok och även förtärt kvällens middag. Återstår en genomläsning med feed-back av Rasmus och Robert till morgondagens klimatkonferens i skolan och sen ska jag bara njuta av att jag inte börjar förrän kl 1 imorgon :)

PUSS

Godis godis

Bra dag med massa big bang theory avsnitt igår och sen tjöt hos Robert innan vi tog bussen hem till Sparkle och tjötade med dem och mest bara hängde. mysigt :)
somnade som en sten hemma vid 2.. har varit så sjukt trött denna veckan med tenta och sen en massa adrenalin, kåren och allting i en salig blandning.
Idag blir det att läsa bok för det orkade jag inte igår.. ska hugga in i min bullenskorv-burk också idag som jag längtat efter i flera veckor, AWESOME! :D Annars ska jag bara ta det extremt lugnt hela dagen och mest bara vara, känns som världens skönaste just nu. Finns så många grejer att ha i huvudet just nu så ska inte tänka för fem öre!

PUSS

Vilda Western

Braaa kväll på kåren i onsdags, förfest med många fina människor som gör en otroligt glad och taggad. Sen kåren med lagom alkohol i kroppen där Simon och Viktor hittades, hade ett trevligt samtal med Viktor och skrattade och dansade tillsammans med Simon. Åh vad jag saknat honom utan Charlotte! Missförstå mig inte, jag gillar verkligen Charlotte men det är så otroligt skönt att träffa simon själv och bli påmind om all tiden vi hade tillsammans i Gemla förr. :)  Jag, Jockepockesmocke och Robert gick sen hem vid 1-tiden och stannade i två busskurer för ovanlighetens skull.. massa gliringar, skämt och seriösa samtal som vanligt, gillas starkt!

Att gå upp vid halv 8 igår var inte lika lockande, meningslös eftermiddag med organisationsdag. Höll på att somna heeela förmiddagen, var så satans trött. Sen lunch på Pallas Athena med Robert, jag gillar våra samtal då vi pratar om våra egna erfarenheter och vad vi tycker och tänker om så himla mkt. Jag värdesätter dem samtalen väldigt mkt. :) åååh mmmmmmh!
Sen hem för vila och sen faddermingel igår kväll då teamat och grupperna skulle meddelas, "En legendarisk inspark" blir det med olika stereotypa legender eller vad man ska säga..  Det tror jag blir himla bra!  It's gonna be legen wait for it DAIRY!   Så jag tillsammans med Robert och 6 andra som man haft mer eller mindre koll på vilka de är kommer att vara cowboys och indianer, vad är oddsen att man pratar om Pontares " när vindarna viskar mitt namn" innan man får veta och så blir man indian? hilarious! :) lätt att jag och Robert har veto på att det ska vara vår grupplåt!  Rasmus och Jocke kommer vara superhjältar, Lisa och Isabelle Vikingar och Pohl ett monster ;) haha.  Känner ut i tårna och fingerspetsarna att insparken 2012 kommer bli riktigt awesome!!! Försökte tona ner peppet och euforin hela kvällen igår och försöker fortfarande göra det för att reaktionen inte ska bli för stark :p   GLAD!

Idag är jag ledig, somnade vid 12 igår och sov i 11 timmar, sjuuuukt skönt och jag behövde det. Ska bara läsa en bok till nästa veckas seminarie och göra egen pyttipanna, gott! Sen får vi se vad som händer. :)

PUSS

hearts in the air

Slutade plugga runt 18 igår, sen orkade jag inte höra mer om globala miljöfrågor.. och tur va la det för jag hade ändå mardrömmar om miljögifter och miljöförstöringar :p haha. weird är jag, jag vet.
Fixade iaf tentan idag, HALLE FUCKING LUJA! :D Slippa ha den hängande efter sig.. grymt skönt.
Så ikväll är det tentafest som gäller med förfest hos Bine med en massa fint och bra folk och sen blir det kåren. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll :) känner det i tårna och då brukar det bli bra, gött gäng att hänga med också. Vad kan gå fel?

Så nu ska jag äta mat och sen blir det iordning fix och samtal med finaste Johanna innan Bine vid halv 7.
AWESOME!

PUSS

I feel it in my fingers

Bra kväll igår med promenad och prat med Lejlis innan Alcatraz och de sista 30 sidorna. Sen var jag heeelt slut efter all den energin jag hade hela dagen. Somnade ganska oroligt dock då ventilationsfix ev skulle ske på morgonen när jag sov och hade dem ringt på dörren hade jag ju skitit ner mig och vem går upp kl 8 när de kan komma idag eller imorgon mellan 8-16..? ingen!

Idag väntar det sista plugget inför tentan imorgon, det får bära eller brista helt enkelt! Powerpoints, anteckningar och slöläsning i böckerna väntar idag. Känns ändå hyfsat!

Nu blir det lunch, magen skriker efter mat!

PUSS

energi

Har och har haft världens jäkla mongoenergi hela jäkla dagen.. sjuuukt!
Tentaplugg 10-15 med Bine och Robert, hoppas ngt fastnade iaf, känns så åtminstone :)
Sen hem och ner i källarn och leta upp gamla skolkataloger, gamla biologiboken ( hittade inte kemi A-boken, fan! ) och smått och gott. Hyresgästföreningen ringde också och vi skrattade på båda änden av luren, herregud. Tror jag gjorde hans dag när han märkte att jag ljög men ändå försökte vara snäll och började skratta och vara glad xD haha.  Skön växjökille det där.. dör fortfarande när jag tänker på det! Tänk, växjö är fan bra ibland :)

Var tvungen att sudda ALLTING i mitt badrum idag.. de ska kolla ventilationen imorgon eller på onsdag och att ha en massa kladd i badrummet känns inte optimalt då ;) såå folk får börja kladda nytt sen istället. Man blir så glad av att gå in där och se alla roliga och framförallt sjuka grejer människor har skrivit.

Sen ringde måmå och pratade om sommaren, hösten och att hon stekte kantarellomelett. Hon är skön min måmå!  "Jag skickar en svamp till dig genom telefonen.. dem var väldigt goda. Fick du den? "  haha. Jonsson-släkten är inte att leka med asså!   Tanken är att middag ska lagas snart och läsa de 30 sista sidorna i en av kursböckerna. Tar resten imorgon faktiskt, känner inte för mer idag.  Det får bära eller brista på onsdag, känns inte som att tentan är omöjlig men man vet ju aldrig. Den som lever får se helt enkelt!

Ska ta mig en liten promenad med Lejlis om en stund, lika bra att passa på när man har mkt energi som räcker och blir över och när vädret är awesome! :)   är konstig på det viset, vissa dagar har jag noll energi men så fort solen tittar fram eller när det är tenta på G ( hemtenta eller salstenta ) har jag väärldens energi till att göra hur mkt grejer som helst. Helst samtidigt dessutom vilket inte alltid är optimalt ;)

PUSS

Hållbar utveckling

Bra kväll igår i världens bästa sällskap, dock är ju kortspelet som det är just nu och blir extremt frusstrerad. Måste vara ngt fel på kortlekarna asså, sån otur som jag har!
Kollade en film sen när de gått hem, The Experiment. En psykologisk film om ett fängelseexperiment som Eliza tipsat om, mkt bra men jobbig film.
Idag har jag tvättat och pluggat hela dagen, 75 sidor text är avverkade av boken "Hållbar utveckling" inför tentan på onsdag. Braaaa! :)   Så nu tar jag kvällsledigt med mästarnas mästare och sen en dusch och bara filmmys. SKÖNT!
Imorgon blir det plugg kl 10 i skolan med Sabine, Rasmus och Robert inför tentan, skönt att plugga på det sättet tycker jag. Omväxling är bra!

Har ett enormt sug efter kladdkaka.. eller kladdkakemuffins ikväll. Tur att jag inte gillar att baka eller inte har bakgrejer hemma ;p haha.

PUSS

Sommarstuga

Hade en fin kväll med grabbarna igår, kortspel och en massa fint prat och massa konstiga samtalsämnene. 1 på natten blev Rasmus dessutom yberpigg och körde styrkeövningar med mig och sen halv 2 tiden körde han dansmoves xD Dog lite.   Liknelser med sommarstugor kom upp också, gillas väldigt starkt och jag förstår vad man menar. Hjälpsamt!

Har idag pluggat till tentan som är på onsdag, ska fortsätta plugga snart men var tvungen att ta mig en paus och duscha och lite sådär. 2 kapitel läste idag redan, bara att köra på när ångan ändå är uppe! Energi, miljö, ekosystem, sortering, miljöförstöring och så vidare, here we go!   Ngt har åtminstoen Roger, Martin och Maria ( Biologi A, Kemi A och Fysik A) lyckats pränta in i mitt huvud så vissa saker känner man igen sen tidigare, tack och lov för det!
Senare blir det en vanlig lördag med smartare än en femteklassare m.m tillsammans med Robert och Rasmus. Vann förra veckan igen, vunnit 2 ggr nu. KATSCHING!  De vinner jag iaf på istället för kortspelen.. men kortspelen ger ju vinst men smartare än en femteklassare är ju kanske lite bättre att veta vad man kommer ihåg från de mindre åldrarna, allmänbildning ;) för det mesta iaf.

PUSS

Now you're just somebody that I used to know

Snacka om att vända humöret fullständigt på 24 timmar!  Pratade med fina Johanna 1 timme i telefon igår, fanns mkt att säga och jag känner att utan henne så hade ingenting funkat, så är det faktiskt. Hon behövs i mitt liv mer än vad hon anar. :) Även om jag skämmer ut mig ibland när jag berättar alla tokiga grejer jag pysslar med, men hon får ju ett gott skratt iaf ;p haha.
Läste ut en bok till igår.. den sög dock. Efter 10 timmars sömn inatt så hade jag t.om energi till att fixa mitt hår idag och jag var på ett vääldans bra humor och trivdes med livet. :) mötte uppe Rasmus och humöret steg ännu mer när han är snäll och slänger dit en komplimang (y)  köpte nytt märke som ska sitta på ovven inom en snar framtid, sen simulering där vi skulle diskutera miljöfrågor och rollspela en hel del, lite roligt faktiskt och sätta perspektiv på saker som man inte riktigt förstår annars på samma sätt.

Fixat grejer på apoteket idag också inför pollenallergin som börjar snart förmodligen ( har som tur väl bara björkpollen så brukar komma först i maj ). Nu ska jag äta lite innan jag ikväll hänger med fina grabbar! Livet är himla bra :)

( tänkt på låten i rubriken en massa denna veckan och lyssnat på Glee;s version av den som släpptes i onsdags, himla bra och ger tankesställare rejält när man tänker på saker som varit och hur det har blivit. Fascinerande när man hittar såna låtar!   Precis så är det med vissa personer jag känner, vissa som inte känner en alls längre och som inte finns där på samma sätt eller som man helt enkelt inte bryr sig om längre eller kanske inte lägger så mkt tid på längre, Låter gör mig himla känslosam av olika anledningar då vissa personer passar där mer än andra.. Det avsnittet av Glee är förövrigt satans bra, säsong 3!!)

PUSS

I'm still standing

Vissa dagar funkar inte i känslosystemet, så är det bara. Idag har jag en sån där typisk växjö/gymnsiedag, en dag då jag tar åt mig åt i princip allting som ngn säger som kan ses som negativit, exempelvis " men vi pratar inte med dig, vi hänger bara med dig för att vara snälla, du är en tragisk och dålig människa ". Även om man hör det från människor man tycker extremt mkt om och som man har en nära och bra relation till så svider det såna dagar som denna.. man tar åt sig trots att man vet att det inte är så eller att man inte vill ta åt sig.
En sån dag är det idag vilket lett till att Sabine fått sig en känga och Rasmus fått sig en.. jag menar inget med det, har bara en dag då jag har lätt för att bli uppretad, bitter och känna mig utanför som kopplas till mobbningstiden.
Tillråga på allt verkar det som vi ska ha presentationer och grejer imorgon.. nog för att jag spelat teater i 7 år, men att vara ngn annan är enkelt, att vara sig själv är svårt, jobbigt och komplicerat när man bli uttittad av andra och granskad. Undervisningen är inte alls så för då hamnar du i en ledarroll.

Ibland har man bara såna dagar, hoppas på en bättre dag imorgon! Fick en av mina kursböcker idag, wiho! Lite positivt iaf. :) Så hoppas på en skön helg tillsammans med tentaplugg.


PUSS

långa nätter

Fin kväll igår med kära Sannis på besök med prat om ditt och datt och teedrickande. Så skönt att umgås med henne :) världens bollblank och det gillar jag!
När hon åkte hem vid 23 drog jag hem till Robert och åt rostad macka och tjötade fram till strax innan 4 på morgonen. Gillar att jag kan gå hem till Robert nu och bara allmänt hänga där, sitta i hans soffa och bara andas och tjöta. Massa massa prat om allt och ingenting, gillar att prata med Robert. Han lyssnar samtidigt som han pratar på själv och tycker för det mesta på ett liknande sätt, inte nödvändigtvis likadant men har ändå tankarna på samma linje!  Många saker att se framemot just nu :)  gillar att nätterna stannar mer eller mindre trots att de ändrat karaktär lite men huvudsaken är att dem stannar.    Runt 3 tiden spårade saker ut och jag blev extremt flummig och fick en massa bilder i huvudet med Roberts plastblommor och singoallakex och gud vet allt. Herregud vad sjukt det blev ett tag! Extremt hilarious :)   " Från en boll till en annan"  " Den ena bollen är större än den andra förövrigt"  döööööör.

Är extremt trött idag pga den långa dagen igår, ledig idag så ska läsa igenom en avhandling till föreläsningen imorgon och sen se om jag hittar ngt intressant på pingpong att läsa inför tentan då jag fortfarande inte fått mina böcker.. katastrof och jag sitter lite i skiten! Men allt löser sig sa mannen som sket i vasken.

PUSS

lamaste dagen ever.

Hade en dag med bara mys hemma med mammi igår, ibland är det skönt att inte göra ngnting och ta igen tid. Vi hade inte möjlighet till den tiden när jag bodde hemma att bara sitta bredvid varandra, säga ngt någongång ibland och bara andas tillsammans och känna att ngn annan var där.

Föreläsningar idag som var grymt sega då man mest satt av tiden, har upptäckt varför jag inte får min bok heller så nu ska det vara löst och förhoppningsvis så ska det vara löst inom de närmaste dagarna, absolut senast i slutet på veckan annars blir jag knäpp och failar tentan på onsdag nästa vecka.. datatenta men ändå.
Nu har min kära mamma åkt hem och jag försöker komma underfund med vad jag ska äta för ngt innan kära Sannis kommer hit och myser ikväll :) sällskap är livet!  Har ju en del matlådor att välja på om man säger så med olika mat i, spännande att se vad det kan bli!

PUSS

annan dag påsk

Hej hå!  Fin dag med mamma igår med storhandling och en maaassa matlådor blev gjorda.. har 8!! matlådor i min kyl för tillfället, himla bra och himla duktigt. :) så både köttgryta, fläskfilegryta, baconsås och ngn kycklingrätt blev gjorda, mums!    Sen mös vi mest bara framför tvn.
Mamma somnar tidigt som vanligt medans jag kollade lite film, läste och smsade.
att ha en mamma som snarkar heeeela natten är ingen hit, man undrar ju vart man har fått det ifrån? ;)
Men har sovit lite iaf, ska tvätta kl 14-17, annars har jag inget alls för mig idag. Mina böcker har fortfarande inte kommit och jag har tenta om 9 dagar så jag börjar bli lite sådär.. halvstressad. Men men!

Mamma stannar tills imorgon och imorgon blir det föreläsning mellan 8-14.30. Helt ok dag ändå!

PUSS

årets bästa vecka

Haft världens bästa vecka verkligen, helt klart årets hittills bästa och den är fortfarande inte slut!
Bra föreläsningar i början av veckan med blandannat bästa ever med kommentatorer, modeshow, reklam, dansband och mössa. Helt klart bra :) sen en ny granne i form av bästa Robert med världens mind-fuck och roligaste grejen!  En enormt bra kväll på kåren i onsdags med roliga inslag med lap-dance och grejer och korridorsnack och sen en torsdag själv med besked om att jag ska få vara fadder i höst! :D. En fredag med road-trip till Gränna och sen kortspel hela natten och allmänt flummande med Jocke,Robert och Rasmus och sen gårdagen med grillning, glass, frukt, Cluedo och kortspel och en utläst bok :) och dessutom så kommer min kära mamma på besök snart och stannar tills på tisdag. Storhandling och storkok pågång och lite annat. Perfekt avslut på veckan att få träffa min saknade mamma och få köra bil!

Livet är så himla bra och jag är så himka glad och ser väldigt mkt framemot sommaren, hösten och den 28 April :)

PUSS

påskafton

Dagen tog en plötsligt vändning igår, från att ha varit allmänt lam och förberedd på en kväll för mig själv med film så blev det road-trip till Gränna istället i snöstormen, spänning i vardagen med Rasmus och Jocke!  Konstigt nog var det folk som rörde sig ute i Gränna, men konsum var dött. Vi hämtade sen upp Robert som var lagom glad i hågen och sen drog jag, Rasmus och Robert hem till Robert då Jocke skulle upp och jobba vid 7 imorse.
Kortspel i x antal timmar, och jag vann inte ett förbannat skit.. frustrerande!  Har en känsla av att all-nighthers inte är långt borta. :)

Hemma vid 3 tiden, läste en stund och somnade som en sten. Haft osammanhängande drömmar med arga vänner och kåren och grejer, hejjja!
Idag blir det grillning trots snön, är det planerat så är det. :p gott ändå!

PUSS

Långfredagen

Somnade som väärldens stock igår efter lite film, så himla skönt med egen tid. Var ett tag sen som jag hade en hel dag mer eller mindre för mig själv och särskilt en hel kväll.
Idag är jag hemma heeeelt själv och det ska bli extremt skönt. :)  långfredagen är inget speciellt för mig så jag ska bara ta det lugnt, läsa ut ännu en bok och bara njuta av att vara leeedig. har inte fått mina böcker ännu så det är ännu en ursäkt att inte behöva plugga ;p

Nu ska jag laga mat, ska laga kyckling för första gången på MKT länge. Ska bli spännande och väldigt väldigt gott. :)

PUSS

känslostorm

snacka om en weird dag!  Varit ledsen, glad, likgiltig och sen supermegafuckingawesome glad. :)
att gå från att gråtit till att nästan hoppa i soffan är riktigt knäppt.
Har nämligen visat sig att även jag ska få vara fadder i höst :DDDD de hade missat att skicka mail till mig? så i höst lär jag tappa rösten igen ;p men who cares liksom?   Sommaren var awesome redan innan detta med planerade roadtrips, Göteborg m.m men nu har man även slutet på sommaren att se framemot! toppen :)

Sen måste jag avsluta med att säga att det är inte ofta folk har sett mig ledsen eller vet hur de ska reagera när jag blir ledsen. Men det finns dem som reagerar så himla snabbt och som bara vet precis vad som krävs när det händer. TACK Jockepockesmocke som förstod hur jag kände utan att jag behövde säga det och kom bort och pratade, höll med och fick mig att tänka på annat! guldvärt :)
Och TACK Robert som inte bara var allmänt awesome igår och sa grejer man behövde höra utan också sällskapade mig när jag var nere och fick mig att prata och tänka på annat.  Fint det :)   Fördelar med att ha grabbar i korridorerna, helt klart!

Nu ska jag kolla film resten av kvällen, är så satans trött fortfarande från igår trots att jag sov till halv 2 idag.

PUSS

korridorshäng

Världsbra kväll igår på kåren med alla inblandade med väldigt intressanta inslag b.la en lap-dance på Jockepockesmocke, folk som tar en på röven och alkoholen som bara slank ner mest hela kvällen. Himla bra kväll!
Promenaden upp för backen var också bra med Lejla och Robert då man rullade i stadsparken :p
sen blev det häng i korridorshallen med de fina grabbarna och snackade om hårets funktion och grejer... haha jag döör!  Halv 4 låg jag i min säng med den surrealistiska grejen att jag och Jocke gick åt ett håll och Robert åt ett annat. :p herregud..

Idag är en skön dag, gött att veta att man är ledig och inte behöver göra ett förbannat skit. Ska bara slänga sopor sen och gå till konsum och äta, sen behöver jag inte göra ngt alls. Gött med påskledigt :D
Är dessutom lite ledsen också, blev inte fadder i höst heller och det gör mig  väldigt ledsen att veta att det inte går att bli fadder med dem som bestämmer vilka som blir. Jag vill inte vara en människa som kryper framför någons fötter för att visa hur bra jag är, det borde räcka med att jag är jag och att jag har så himla mkt att ge och tillföra. Men tydligen inte och det gör mig så himla frustrerad, ledsen och arg att det ska få vara så.. men jag får la göra som förra gången, bita ihop och se glad ut mot de som bestämmer ändå och inse att vissa saker är ibland bara inte meningen, synd men sant och det känns väldigt väldigt surt just nu.

Nu blir det att slänga sopor och grejer och aktivera mig med ngt och få bort tankarna!  Tror jag ska ringa Sanne också.

PUSS

mind-fucked

Sjuuuk föreläsning igår, den bästa ever på högskolan! En föreläsning med sportkommentarorer, modevisning, reklam, dansband och sång. :) högskolan är fan unikt och den föreläsningen hade jag kunnat sitta och lyssna på alla dagar i veckan i timmarvis!
Åkte sen hem till Bolle och myste med honom och Charlotte ett par timmar, dem är fina dem :)
efter det var jag med om det sjukaste ever!!!!!
Mötte upp Rasmus i hallen för han skulle visa ngt, helt plötsligt stod Robert där också och ledde ner mig i källaren och öppnade en lägenhet med en nycket och utbrister " Välkommen hem till mig, här bor jag nu"  Då har dem alltså hållt hemligt i 3 fucking månader att Robert ska flytta till Dalvik trots att vi pratat om lägenheter och grejer flera ggr under den tiden! Herregud.. jag var mållös i 30 minuter i Roberts soffa och fattade absolut ingenting. Jag var så pass chockad att jag var tvungen att ringa mamma xD haha.    Jag har fortfarande inte fattat, fortfarande inte förstått för det är surrealistiskt att jag har världens finaste grabbar i både min korridor, i korridoren under mig och korridoren på andra sidan en dörr in i en annan korridor. SÅ JÄKLA SJUKT!  Men så satans rolig grej och  att de har lyckats hålla sig, så himla förvånad.  Herregud..     Är fortfarande i världens största chock och att möta Robert vid bussen på morgonen, att gå från Roberts lägenhet med Rasmus, att åka hem med båda två och att de ska till VARSIN lägenhet.  Så sinnessjukt!   Dör ganska rejält och får ÄNTLIGEN avreagera mig.  Mina känslor och tankar igår var all over the place, den ena känslan och den andra tanken avlöste varandra med världens pirr och lyckoskrik i magen och en hjärna som försökte hänga med och koppla ihop vad som egentligen hänt och vad det innebär.. Insane och EUPHORIA sammanfattar extremt bra!  Det finns dock en nackdel med att Robert bor här nu, ja faktiskt, och det är att jag kommer sakna att ha någon att prata med på nätterna och någon som sover här som gör att man känner sig allmänt trygg. Kommer sakna dem nätterna när man halvfull kommer hem och har seriösa samtal och grejer, dem nätterna var fina! :)  men å andra sidan, nu kan man ha efterfest istället ;p

Idag var det föreläsningar till halv 3, massa tråk bara allmänt, prat om kossor och fossila bränslen.  kom hem för ca 1 timme sen och har duschat och nu väntar käk.  Runt halv 6 kommer 4 fina grabbar och har förfest tillsammans med mig innan kåååren. Varför ha en grabb när man kan ha 4? ;)  Lediga imorgon vilket innebär en himla bra kväll med en massa bra grejer och allt vad det innebär :D  En promenad är planerad hem vid 2-tiden, saknat promenaderna!

PUSS från en asmegafuckinginsanegladSarasomallmäntälskarlivetochdetfinavädretutomhusochattviharlovenveckanuochattdetkännsjäkligtbra

gmö

Hade extremt svårt att sova igår.. började läsa min bok om Marie-Antoinette och sen började jag tänka och var så uppe i varv, frustrerande.
Kursstart med gmö idag + föreläsningar. Gillar seminariegrupperna och studiegrupperna, ibland är livet rätt!
mysig föreläsare vi hade idag också, humor och allmänt awesome :) gillas starkt!
Dock spårade diskussionerna ut extreeeemt men sånt är ganska roligt.  Trevlig lunch med Mirella och Jonathan också, tummen upp!

Sen jag kom hem har jag städat, ätit och fixat matlåda tills imorgon. Imorgon är det skola 8-16 och sen drar jag hem till finaste Simon och hänger med honom :) världsklass!

PUSS

Sannis

Har myst ett par timmar hemma hos världens bästa Sannis, 4 timmar försvann med bara prat. Helt sjukt!  Vi ses alldeles för sällan nuförtiden, skärpning.  Roliga diskussioner och berättelser man kan ha när man inte setts på länge och saker man verkligen måste måste diskutera. himla bra häng :)
Nu har jag ätit kvällsmacka och funderar på vad som väntar resten av kvällen.. läsa obviously ;) men blir nog lite tv först.  Imorgon är det som sagt kursstart på Globala miljöfrågor 9-15.45 i skolan. Första gången på länge och det känns faktiskt helt ok ändå att få ha så många timmar på hlk, saknat det en hel del faktiskt!  Sen när jag kommer hem ska jag städa inför förfesten här på onsdag. :)

PUSS

människor

Fyllt helgen med en massa människor, är inne i en period nu då jag är väldigt sällskapssjuk och väldigt beroende av människor. Himla bra faktiskt! Igår var Robert och Rasmus på besök, först lagade Rasmus middag till mig och honom, korv stroganoff. Himla awesome och himla gott :D  Sen kom Robert på besök och spelintogs i form av cluedo,smartare än en femteklassare och kortspel, turneringen är avslutat och jag vann inte spritflaskan heller.. :/ vad ska jag göra för att vinna då? Har varit extremt nära både på biobiljetten och nu spritflaskan.. blir tokig! 
Planer smids för veckan med kååren på onsdag, 3:e veckan i rad, hejja hejja!  Men awesome :D 

Efter att de drog hem vid halv 2 tiden la jag mig i min säng och läste och smsade. Ibland undrar jag vad vissa människor vill ha ut av en och vad som är dealen med dem, men men.   Läste ut Fallen ängel igår, en bra bok som är extremt lik Twilight första gången man läste den. Vilket är både positivt och negativt. Men jag gillar böcker som påverkar en och känns ända ner i tårna så det är positivt. Blir att plöja dem andra i den serien också så småningom antar jag ;) mkt serier pågång nu, härnäst blir förmodligen fortsättningen på Cirkeln när det gäller serier. När det gäller böcker blir det nog den historiska boken om Marie Antoinette först eller lite deckare med Håkan Nesser. Läser så sjuukt mkt böcker nu men jag gillar det som fan, det gör att jag sover bättre, somnar lättare och jag somnar dessutom glad. :)   halv 5 somnade jag inatt vilket leder till att jag är seg idag men det är helt ok på en söndag faktiskt. Efter en sån bra bok och du inte kan sluta så får man vara uppe länge, längesen jag somnade så sent dock pga läsning eller pga ngt annat när jag varit ensam.

Vid strax innan 3 ska jag träffa Sannis och käka pizza och tjöta med henne om veckan som gått med mera. Längesen vi sågs nu så det är dax, we have som catching up todo.
Kursstart imorgon, tagga!

PUSS

RSS 2.0