glader

Kvällen igår avslutades med 4 mer eller mindre bakis människor som spelade kort, perfekt tycker jag! Sen spenderade jag resten av kvällen med film och serier, Glee, Alcatraz och en bit till av Seven Pounds. Sjuk cliff-hanger på Alcatraz då säsongen tog slut.. inte säkert de gör en andra säsong heller. Men hur kan man bygga upp en serie på det sättet och sen ställa in den om så är fallet? Finns alldeles för många obesvarade frågor för det..

Idag är en sån där lugn och skön dag med en harmonisk och go känsla i kroppen, ledig fram till nästa onsdag och dessutom har jag en nästan heeelt ny bok att ta itu med, fortsättningen på Cirkeln ( Eld). :) Imorgon blir det dessutom road-trip till Kolmården som varit planerat sen i slutet på februari. Grymt nice!  lite drygt 2 timmar i bilen dit och 2 hem och ett par timmar bland massa djur med 3 fina människor. Hur bra!? Alldeles perfekt skulle jag vilja påstå :)
Idag är det dessutom en Rasmus-Sara dag är tanken, ska träffa Rasmus om drygt en timme, ta helgens hyrbil, dra och hämta fetmat ( ingen av oss kände för att laga middag xD ) och sen bara umgååås. Gillar våra såna egen kvalitetstidsdagar. De är för få men himla uppskattade. Allting blir så knäppt, weird, awesome och seriöst i en salig blandning :)

Tar och läser Eld en stund nu innan dess, åh härliga ledighet!  I'm feeling great I'm feeling awesome :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0