Scenskräck

Nattuppdraget var GALET! Det var såå kul :D Vi var 7 Nollor bara på slutet i min grupp men guud vad vi kämpade! Av typ 70 saker på en lista hade vi 7 grejer kvar när vi var klara vid kl halv 1 på morgonen idag. Alla var verkligen grymma och drog sitt stro till stacken, jag t.ex hade över 40 plagg på mig, jag ritade en fin teckning, jag hittade på en saga, jag spelade Jesus i en teater OCH jag har nääästan kommit över min scenskräck eftersom jag fjäsksjöng för våra domare vi hade, sjöng halleluja vilket faktiskt går lite i änglar och demoner temat :P

De tyckte så pass mkt om det, att jag fick en medalj där det stod " Du är speciell på" och sa att jag är jätteduktig och inte borde ha scenskräck. Jag var tårögd när jag gick därifrån!! En sak att mina vänner säger att jag sjunger bra, men de är inte riktigt opartiska, därför känns det skönt och kul framför allt att få höra det från människor man inte visste fanns för en vecka sedan.
Det roliga var att sen kom domarna fram till mig och ville att jag skulle sjunga för Sammy ( trubaduren i pedsex park-de anordnar insparken ) om jag kände att jag ville och vågade. Jag var såå jäkla trött då, klockan var typ 12 vid den här tiden och jag hade varit vaken sen kl 8 så jag bara kände aa visst det gick ju bra förraa gången så jag kan köra ;) Han var så himla snäll mot mig!!!  Helt ofattbart, han frågade hur jag lärt mig sjunga så bra och tyckte att jag skulle gå med i Pedsex park och vara den som sjunger på olika tillställningar för de hade tydligen inga bra sångare där.. VEM LÖS HELA KVÄLLEN IGÅR OCH VAR TÅRÖGD? VEM FUNDERAR PÅ ATT GÅ MED I PEDSEX? VEM ÄR FORTFARANDE UPPE BLAND MOLNEN ? Lilla jag (A)

Hormonerna flödade igår under gladpacksdansen och transadansen, även spexen ( teater ) anspelade alla på sex. Herrgud, när Pedsex är lulliga, Nollorna släpper lös och det är mitt i natten så kan det inte bli annat än galet roligt!
Ikväll kör vi på sista kvällen med faddergruppen, det blir insparkssittning med våra röda Pedagogoveraller, mat och sen är det förfest för våran faddergrupp vid halv 4. Nu ska jag tillbaka till skolan snart, är bara hemma på lunch.

PUSS

Nattuppdraget

Kursstart idag på morgonen då man fick träffa sina framtida klasskamrater och studiegruppen, studiegruppen verkar asskön! Sen var det lådbilsrally, vi failade XD fick punka på ena bakhjulet ;P Men våran bil var ju snyggast; Anna-Karin. xD
Nu ikväll blir det nattuppdraget om en liten stund, typ poängjakt. Spännande!

Känner att jag saknar ganska mkt folk idag, men sånt är livet.

PUSS


Pedagog

Mitt internet kom igång i torsdags tack vare sladd! Har dock inte haft tid eller ork att höra av mig..
Allting är bra, dagarna rullar på med fullt med saker att göra, insparksveckan är bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv!! Särskilt torsdags var grym med minisittning med alla pedagogerna + studenternas egna nattklubb akademin! Jag, Rasmus och Robert dansade på en avsats och jag var inte ett dugg full! Hade aldrig i hela mitt liv fått för mig att göra det hemma..
Dessutom är spriten asbillig, fick en tequila-shot och en tequila sunrise för 90 kr!!

I helgen tar jag paus från insparken men är good to go på måndag igen, måste få sova lite eftersom jag sover dåligt och dessutom måste jag tvätta för det har jag inte gjort alls trots att jag bott här sen i söndags..
Igår hade jag väldigt svårt att somna, somnade inte förräns 4 inatt, hade kollat på Eclipse och då börjar jag alltid sakna Joakim.. saknar hans röst. Ändå kan jag inte riktigt ringa honom än för det gör det slutgiltligt att jag bor här nu.. dessutom saknade jag mamma igår, trots att jag pratar med henne 2-3 ggr om dagen i telefon :/

Vill bara säga att för de som inte har fått ett telefonsamtal än så handlar det inte om att jag saknar er mindre eller att ni är mindre viktiga än de jag har ringt. I vissa fall har jag inte haft tid och i vissa fall så är det extra jobbigt att vara ifrån er, så det är därför jag undviker att höra era röster.. Men jag har inte glömt er.

PUSS

Hej Jönköping

Flytten igår gick bra, men tog verkligen HEELA DAGEN! Vi började halv 9 på morgonen och mamma och Åse åkte sist vid kvart i 7 typ. Mormor var dock ängeln och packade upp alla kläder och grejer i hyllorna så allt är typ fixat medans vi var på ikea! <3
Tog en låång dusch på kvällen igår och sen kollade jag på film och läste tills jag somnade.
Om typ 2.5 timme är det dax för rundvandrig på skolan och imorgon är det upprop och sen är det bara inspark hela veckan lång. Känns skönt att mjukstarta så.
Dock funkar inte mitt internet så har fått låna en av mina roomies dator för hennes funkar, alla rumskompisar är snälla och det är så himla skönt att alla är olika! En är lugn och pratar asmkt, en pratar lagom och är mer spontan och äldre vilket underlättar med skola och så, en är typ blyg och en har jag typ inte pratat med :P haha.

Det känns konstigt att åka hemifrån, men jag ska iaf ringa Simon ikväll, känner att jag behöver prata med ngn som kan och vet hur jag exakt är. Får göra det ikväll efter rundvandringen eller ngt och sen blir det typ att ringa runt på tisdagkväll efter upprop och sånt..vill dö lite i ett hörn :p
Nu blir det smink och slappna av lite med en bok tror jag, känner mig lite trött trots att jag sovit typ 10 timmar och vaknade vid kvart i 11 ;)

Rapporterar så fort det går, ska verkligen försöka fixa internet så fort som möjligt, måste prata med hyresvärden om det ifall det är att jag måste ha bluetooth eller om det är inställningarna på min dator som är sämst.

PUSS

Hejdå Gemla

Att behöva säga hejdå till människor som bryr sig om en borde vara förbjudet, det är alldeles för jobbigt för alla.
Men jag är glad över att ni slapp se mig gråta, det var tillräckligt jobbigt utan att man ska behöva höra att det är okej att gråta osv..
Frågan är vem det var jobbigaste att säga hejdå till, om det var bästavännen,Martin,Johanna eller Carro? Det var nog oavgjort skulle jag tro, det var nog lika jobbigt fast på olika sätt.
Släpet är så gott som färdiglastat, senast kl 10 imorgon rullar bilen mot Öjaby för att hämta upp moster sen blir det 12 mils resa uppåt i landet.. låt mig slippa?

Imorgon ( om jag får igång internetet )  blir det rapport från nytt place efter en vääääääldigt lång dag. Kommer förhoppningsvis att vara slut så att jag kan sova gott.

Hejdå Gemla!

PUSS

Sista kvällen

Har städat och fixat det absolut sista idag, har bara madrassen och datorn och sånt kvau som inte står nere i hallen för inpackning i släpet senare. Nu är jag som en dränkt korv och ska ner i duschen alldeles strax är tanken :)
Min sista kväll hemma på ett tag ikväll, blandade känslor det där. men jag vet att är jag hemma hela kvällen ensam så blir det inget bra så därför ska jag joina mina vänner som ska ut ikväll, men jag joinar bara deras förfest en stund för att få träffa dem lite och så :)

Har kommit igång att sjunga idag också, me like!

PUSS

love

Känner bara att jag måste få säga ; GG, ni är det bästa som någonsin har hänt mig och jag älskar er alla på mitt egna vis för att ni inte försöker vara några andra och för att ni är just dem ni är! Tack för alla fina ord som gör mig alldeles rörd till tårar. KÄRLEK <3

tom

Är hemma från myskvällen hemma hos Tove nu.. finns så mkt att säga men samtidigt ingenting alls. Är ganska tom på ord förtillfället men jag är glad för att det blev av för jag behövde dem skratten och dem tankarna med mig :)
Imorgon blir det fixa det sista och städa.. sen får vi se om jag följer med ut eller inte. Mina vänner är villiga att betala mitt inträde och min resa hem bara för att jag ska följa med, Är dem inte söta så säg? :)
Dock gillar inte mina päron detta eftersom jag ska åka till Jkpg vid typ 9 på söndag.. så vi får se hur det blir med det. Dessutom kommer jag förmodligen vara dödstrött efter städningen imorgon och har dessutom fortfarande ont i knät..

Annars blir det promenad med Hannah :) Hon sms:ade nyss och det känns väldigt lockande det också kan jag säga!
Tiden utvisar det imorgon!
Nu ska jag kolla lite på jul i kapernaum ( jag blir alltid fast i julkalenderar och måste kolla klart dem, dumt med tanke på att mamma och pappa ska spika direkt utanför mitt fönster imorgon TIDIGT ) och dessutom läsa min fotobok och se vad mina fina vänner har skrivit. Vi får väl se hur jag klarar den pressen ;) haha.

PUSS

Broken-hearted girl

Har packat lådor och fixat med mina glasögon idag.. Simon var förbi en sväng också med min fina studentpresent och sa hej :) Sen åkte jag med honom till stan för att fixa glasögonen. Bra han kör :)
Har bara garderoben och saker man använder varje dag kvar att packa ner nu, städning också och allt detta sker imorgon! Nu ska jag istället bege mig in i duschen och sen ska jag på myskväll med mina närmaste ikväll, få en kväll tillsammans där vi kan njuta av varandras sällskap och lite så :) Dessutom måste de skriva i min fotobok innan jag flyttar :)

Simon gjorde mig på bättre humör idag, blir alltid lika glad av honom! Min lilla energiprick :))

PUSS

Att bli besviken

Kvällen med Carro kändes precis som förr, vi var tillbaka i våra gamla vanor med att prata, vara allvarliga och så vidare. Skönt att se att det inte har förändrats :)

Idag var det jobb, sen köra hem min bror hit för att han numera är ensam ägare på våran golf, skönt att bli av med den i ärlighetens namn.
Ringde Simon också, för att få veta lite om när i helgen vi ska ses, får reda på att han inte kan ses.. tårar fylls i ögonen och jag blir mest ledsen, ledsen över att veta att jag inte kommer träffa honom på obestämd tid. Men mest ledsen blir jag kanske över det faktumet att han inte ens har tänkt på att jag flyttar och inte ens har planerat att säga hejdå..att han planerat en massa andra saker med inte ens en tanke på mig. Då blir jag ledsen. Att ha ngn så nära så länge, att sedan släppa taget är svårt, och att veta att det just är Simon som jag delat så mkt med är svårt att förstå. Att han lämnar över min studentpresent imorgon och kanske stannar 10 minuter är heller inte upplyftande..tårarna trillar fritt men det känns som en befrielse, känns som att det behövs inför den stundande helgen och få undan många tårar. Gud vad jag kommer sakna den pojken.. han kommer definitivt att få ett telefonsamtal på söndagkväll när jag kommer ha svårt att slappna av.

Nu ska jag kolla på Jul i Kapernaum och få i mig lite choklad så jag kan sluta gråta. Vill ha lite jul just nu känner jag så att jag kan vara hemma ett tag.

PUSS

Det är som en orkanvind

Mardrömmarna var tillbaka natten mellan måndagen och tisdag..vet inte om jag kan kalla dem mardrömmar direkt men de är ganska rejält obehagliga iaf om man är jag. Jag har accepterat så himla mkt och glädjer mig så himla mkt och det mesta runt omkring mig just nu men vissa saker känns fortfarande trista och det är väl det som tränger upp när immunförsvaret är rubbat i sömen..

Ledig idag :) Jobbar bara imorgon också,sen är det dax för flyttlådor och städning heeeela helgen eftersom att jag lämnar mitt liv bakom mig,startar nytt uppe i Jkpg på söndag vid typ 2 tiden.. kommer dö XD Men en lärarstudent ringde från skolan och väckte mig innnan så ska förmodligen på rundvandring på måndag kl halv 5.. Hade planerat att inte röra mig ur fläcken på måndag och stanna i lägenheten egentligen men det är väl lika bra att ta tag i det redan från början kanske :P Den dagen den sorgen.. alla känslor kommer på en gång heela tiden vilket är störande att man inte kan placera om man är glad eller ledsen,

Idag blir det Carro-Sara dag, vilket jag fullkomligt älskar!! Denna dagen ska bli bra och guuuuuud vad skönt det ska bli att få prata med ngn, få prata av sig lite och få lyssna på ngn annan :)

PUSS

1 vecka

Om exakt en vecka har jag förmodligen vaknat upp för länge sen i mitt nya rum i Jkpg, alldeles själv, alldeles ensam men på ngt sätt ska det bli skönt att börja om! Och jag har redan en massa kompisar som har bokat upp sig för att hälsa på mig vilket känns grymt att de verkligen VILL hälsa på :DD
Upprop på tisdag nästa vecka på skolan.. har haft svårt att sova i natt för att jag tänkt på det, nervositeten bubblar i magen MEN jag är taggad och tror att det kommer passa mig bra! Och gör det inte det, kan jag alltid hoppa av och pröva ngt annat!

Pratade med Carro igår, insåg hur pass mkt jag saknat henne under sommaren eftersom vi inte haft chans att träffas själva, galet!! Väldigt konstigt med tanke på att vi träffades jämt själva hon och jag innan..
På onsdag ska vi iaf hitta på ngt, inte blev det Göteborg eller Köpenhamn eftersom högre makter inte tycker om oss ? men det blev iaf en myskväll med god mat, film, massa gott och massa tjejsnack!!! GUD vad jag har saknat detta med min Carro :)

Simon tog körkort idag!!! Grattis älsklingsvän :DD Äntligen har du det och du är såå förtjänt av det! Dessutom älskar jag att vi är dem ända som vi umgås med som är brutalt ärliga mot varandra, så ärliga att vi kan skratta åt det, bråka om det och bara älska det :)

Sista jobbveckan nu, bara kvällar och bara 3 dagar, HAPPY!!

PUSS

Öjaby

Jobb igår från 7.30 till 15.00 eftersom jag fick jobba över, stressa till stan för att köpa 20års present till Ludde, stressa till Öjaby för att ge honom min gamla telefon + hans present och sen säga hejdå.. Att säga hejdå var enkelt på ngt sätt, för jag vet när han kommer hem igen och det är inte så lång tid som man tror ändå. Hösten kommer gå sjukt fort :) Så härligt att få en riktig kram dock, han är bäst på att kramas!

Sen stressa till Sofia, vi skulle på bio, såg Bröderna Karlsson. SE DEN! En av de få svenska filmerna som är bra, skrattade sönder mig mest hela tiden :) Sen sov jag där och har idag fått sova ut.. grymt skönt efter en jobbig vecka!
Ska ikväll bara ta det lugnt för jag har huvudvärk och ont i benet, har fått riktiga tabletter nu som jag helst inte vill uttala mig om eftersom de kanske inte är det mest ultimata.
Imorgon blir det packa flyttlådor mest för hela slanten.. hata.

PUSS

Ludde

Att träffa min kusin igår var inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag grät inte, jag var bara så ofattbart glad! När man har växt upp med en kusin som en bror, gjort allting tillsammans, att det var han som lärde mig tälta pinnar, klättra på tak och inte vara en mes så är känslan enorm när han helt plötsligt flyttar till ett annat land. När han då kommer hem efter 4 månader så skrek hela kroppen av glädje och jag kunde inte sluta skratta :)
Maten var god men det hamnade liksom i skymundan, Timpan/Ludde har det bra på Irland, han har ingen flickvän men han mår bra och han trivs på sitt jobb :) Jag är glad över att hans liv är bra, att han är glad och kan njuta av att vara vuxen!

Jobbat hela veckan, imorgon jobbar jag igen och sen ska jag träffa Timpan/Ludde (: och sen blir det bio med min saknade Fia!!! Kan inte fatta att jag inte kommer träffa henne och dela hemligheter med henne på samma sätt i Jkpg.. men kvällen imorgon ska bli fin, för det har jag bestämt! :DD

PUSS

Akropolis

Är helt slut efter att ha jobbat idag, sov knappt 4 timmar i natt så kroppen är lite smådöd, blir att sova tidigt idag.
Imorgon blir det middag med släkten på Akropolis, hoppas på en mysig kväll med kusiner, mormor, morfar + mammas kusin!


PUSS 


A night to remember

Gårdagen var awesome!! Träffade en massa folk man inte gjort på länge + KENTA!! Blev jag glad eller!!? Jaa det kan man väl lugnt säga och han kunde nästan garantera att jag får göra min praktik där, HAPPYFACE!!!
Berättade att jag klarat alla mattekurser pågrund av hans röst i mitt huvud, han var stolt över mig, :DD

Kvällen var lite luddig men det var kul, skoj att träffa på Nikkie,Linus och kusinen också, alltid lika trevligt (:
Dessutom blev det deeptalk med Simon påväg ner mot stan, lite från båda hållen faktiskt. Han är bra att ha Simon, för han lyssnar, finns till hands och han skrattar inte åt en oavsett vad man än säger och det tycker jag om :) Han får mig att tro på mig själv och det är fint <3 Jag kommer sakna honom..

Idag sov jag länge och sen har jag bara tagit det lugnt eftersom kroppen är sliten men jag var inte bakis som vissa andra och det är skönt. Nu blir det att dra en film och äta lite tjockismat eftersom alla andra är på KarlOskar dag 2. Själv är jag hemma och vilar knät eftersom jag ska jobba på måndagkväll.
Synd att vara hemma idag dock eftersom Timpan är hemma nu och befinner sig på stan.. men jag får pussa på honom i veckan istället då vi träffas för att äta midddag :)

PUSS

Läka gör man lika mkt med hjärtat som med kroppen

Har haft en fin dag, stan en snabbis med fina Johanna och sen har mamma bytt lakan i mitt rum och rensat ut ur brossans rum. Känns knas..
Ikväll blir det sista vilodagen innan helgen, känns som att fredagen kommer att bli bra ändå, jag kämpar emot den smärtan som är kvar så blir det nog kvar sen :) Har jag traskat genom halva dagen idag så löser det sig nog! Dock var jag genomsvett när jag kom hem, men det är en annan sak ;) haha.

Har dessutom börjat med en medicin, en medicin som ska läka både hjärtat och göra slut på mina chockattacker i kroppen och jag kallar den 2010/2011 (: Fick inspiration till medicinen av en god vän, toppen!

PUSS

Flyttlådor

Sjukskriven t.om fredag nu från jobbet.. de låter mig inte jobba. Men för min del är det rätt skönt på ngt sätt ändå, eftersom det t.om är jobbigt att vara hemma.
Idag har jag iaf packat lite drygt 4 flyttlådor, så mitt rum börjar sakta men säkert att tömmas. :) På ett sätt är det skönt, man kan slänga en massa saker och man ser saker som man inte har gjort på ett ganska bra tag. Sånt är alltid roligt!

Nu blir det film av ngt slag, sen människohamn igen, den är skum den boken så försöker komma in i den för att förstå.

PUSS

Högt över ängarna

Inget jobb imorgon heller.. de tycker inte att det är ngn mening när jag inte kan jobba fullt ut. Retligt, men men.
Har idag gjort klart min fotobok, saknar bara en bild och den kan jag inte få tag på förräns Jesper Eneroth kommer hem eftersom det är han som har den.. funkar inte att ta den från fb för programmet hittar inte bilden då. SKUMT! Aja, så är det iaf :D Men boken blir himla fin och jag är nöjd :) Börjat sakna min klass väldigt mkt när jag ser alla bilder från pubrundan och studenten, de sista 2 veckorna hade vi grymt roligt tillsammans och det är synd att det var tvunget att ta slut då, men så är livet (:

Imorgon får jag då ta det lugnt igen, men eftersom att knät fortfarande gör ont så gör det inte så mkt. Ska ringa jobbet vid halv 8 imorgon dock, jippie.

PUSS

Positiva tankar krävs

Idag har jag bara tagit det lugnt och påbörjat en fotobok, så himla roligt :D Ärligt talat, man blir helt fast och vill bara göra fler! Som tur är så har jag bara gjort halva så jag kan gotta mig lite till imorgon ;) Skulle ju egentligen jobba imorgon men det finns inte en chans i världen.. skulle varit själv men eftersom jag fortfarande inte kan stödja riktigt så går det inte riktigt att jobba bland draglakan m.m.

Får se hur det blir till helgen, om jag kan ta mig in till stan/grace och ha skoj med alla mina vänner, men peppar peppar ta i trä, jag ska verkligen försöka lyckas,med positiva tankar löser sig det mesta! För Carro kommer hem.. och jag vill ha lite roligt tillsammans med henne :D

Så idag blir det lugnt framför film, skönt! Såg min favoritfilm bland alla Astrid Lindgrens böcker igår ; Mio min mio, underbart fin! Idag forsätter jag med Astrid Lindgren och kör Alla vi barn i bullerbyn ;)
Därefter tar jag upp min Människohamn för första gången på 5 dagar, kommer bli spännande!

PUSS

Underbart

Kalmar i fredags med Johanna :) Hälsa på Carro och äta middag på grekisk restaurang! Att träffa Carro för första gången på 6 veckor!!! var underbart, att få skratta åt allt och ingenting var verkligen ngt jag saknat :) Carro tar fram den sidan hos mig, att jag inte kan sluta skratta! Besöket var mer än lyckat! <3 

Jag och Johanna begav oss sen till mormors husvagn för att sova där, efter 30 minuter skedde årets missöde.. jag skadade mig och kan knappt gå. Därför blev jag kvar i husvagnen igår och Johanna åkte hem. Jag kunde inte ta mej ur husvagnen, kunde knappt ta mig till en toalett, smärtan var ngt jag aldrig kännt förut..
Idag är det bättre men långt ifrån bra, har fått kryckor och stödstrumpa och mår bättre, tack och lov!

Imorgon kommer moster på besök, vi fixat med min fotobok här istället eftersom jag är lite invalid för tillfället ;)
Mormor har fixat allt åt mig i helgen, nu ikväll gjorde mamma mat till mig. Det finns dagar då det är bra att vara skadad, man blir omhändertagen för en gångsskull av sin mamma! Även om jag aldrig mer vill ha denna smärtan..

PUSS

RSS 2.0