långa nätter

Fin kväll igår med kära Sannis på besök med prat om ditt och datt och teedrickande. Så skönt att umgås med henne :) världens bollblank och det gillar jag!
När hon åkte hem vid 23 drog jag hem till Robert och åt rostad macka och tjötade fram till strax innan 4 på morgonen. Gillar att jag kan gå hem till Robert nu och bara allmänt hänga där, sitta i hans soffa och bara andas och tjöta. Massa massa prat om allt och ingenting, gillar att prata med Robert. Han lyssnar samtidigt som han pratar på själv och tycker för det mesta på ett liknande sätt, inte nödvändigtvis likadant men har ändå tankarna på samma linje!  Många saker att se framemot just nu :)  gillar att nätterna stannar mer eller mindre trots att de ändrat karaktär lite men huvudsaken är att dem stannar.    Runt 3 tiden spårade saker ut och jag blev extremt flummig och fick en massa bilder i huvudet med Roberts plastblommor och singoallakex och gud vet allt. Herregud vad sjukt det blev ett tag! Extremt hilarious :)   " Från en boll till en annan"  " Den ena bollen är större än den andra förövrigt"  döööööör.

Är extremt trött idag pga den långa dagen igår, ledig idag så ska läsa igenom en avhandling till föreläsningen imorgon och sen se om jag hittar ngt intressant på pingpong att läsa inför tentan då jag fortfarande inte fått mina böcker.. katastrof och jag sitter lite i skiten! Men allt löser sig sa mannen som sket i vasken.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0