I'm still standing

Vissa dagar funkar inte i känslosystemet, så är det bara. Idag har jag en sån där typisk växjö/gymnsiedag, en dag då jag tar åt mig åt i princip allting som ngn säger som kan ses som negativit, exempelvis " men vi pratar inte med dig, vi hänger bara med dig för att vara snälla, du är en tragisk och dålig människa ". Även om man hör det från människor man tycker extremt mkt om och som man har en nära och bra relation till så svider det såna dagar som denna.. man tar åt sig trots att man vet att det inte är så eller att man inte vill ta åt sig.
En sån dag är det idag vilket lett till att Sabine fått sig en känga och Rasmus fått sig en.. jag menar inget med det, har bara en dag då jag har lätt för att bli uppretad, bitter och känna mig utanför som kopplas till mobbningstiden.
Tillråga på allt verkar det som vi ska ha presentationer och grejer imorgon.. nog för att jag spelat teater i 7 år, men att vara ngn annan är enkelt, att vara sig själv är svårt, jobbigt och komplicerat när man bli uttittad av andra och granskad. Undervisningen är inte alls så för då hamnar du i en ledarroll.

Ibland har man bara såna dagar, hoppas på en bättre dag imorgon! Fick en av mina kursböcker idag, wiho! Lite positivt iaf. :) Så hoppas på en skön helg tillsammans med tentaplugg.


PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0