Oh happy day

Plötsligt händer det, när man minst anar det så börjar saker och ting ge med dig. Det är bara ett litet steg på vägen i form av ett par kommentarer och ett par snälla ord men det måste ju börja ngnstans. :) 
 
Idag är jag glad, har tvättat, fått sova 10.5 timmar och pluggat vilket jag fortfarande håller på med och kommer göra ett antal timmar till inför tentan på torsdag.  Jag är dessutom glad för att jag fick 5 minuter tillsammans med världens finaste tjej Hiddy igår, att få krama om henne igen och se henne le. Åh vad det gjorde min dag. :) finaste tjejen.  Och SOM jag saknar henne.. sinnessjukt!  Som tur är så kommer hon hem i helgen och stannar hemma ett tag förhoppningsvis. Behöver Hiddy i min närhet. :) 
 
Drömt massa drömmar om HLK och folket som pluggar där de senaste nätterna, eller veckorna kanske är mer rätt. Och alltid om samma personer, jäkla dagrester och jäkla HLK :p  haha.  Men det är fina drömmar också, drömmar om kåren t.ex. :)     Vilket det blir imorgon, min tenta på torsdag börjar inte förrän 13 + att 70% av tentan går inte att plugga till. Oh happy day!  dock ska jag hålla mig nykter och dricka cola och vatten hela kvällen : )  det bli awesome!  
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0