fanta och rosé

Har haft fullspäckade dagar med jobb, födelsedagsfest igår och idag håller jag på att städa, packa och tvätta för fullt!
födelsedagsfesten igår var mys, god mat, glass med chokladsås och strössel, bål, fotboll på tv, massa bra musik och galna upptåg! :D sen en liten utgång innan trötta jag gick hem och sov igen, blir aldrig riktigt pigg efter att jag jobbat natt ;p
men det var prima prima!

sista praktikdagen i fredags också, det var en smula sorgligt MEN jag fick äntligen spela fotboll med mina två favoritelever :) så fort jag kom till planen och frågade om jag fick vara med så sa dem" ÄNTLIGEN, SARA ÄR MED OSS! " :) vi busade sen hela lunchrasten i gräset med maskrosar och fina samtal i regnet! perfekt avslut på fem underbara veckor :)

idag städar jag lägenheten för sista gången, packar ner i flyttlådor och tvättar det sista inför flytten på tisdag-onsdag! Får mina nycklar imorgon :DD
kommer sen hem till gemla på onsdagkväll, toppen kommer det bli med 2 studenter och en maaassa vännerhäng, har uppbokade vänner att träffa redan och det är fin fint :)

NU; fortsätta städa, tvätta och packa lite till :)

PUSS

Kommentarer
Postat av: johanna

ÄÄÄÄNTLIGEN KOMMER DU HEM!:D:D:D och jag paxar dig en stor del av tiden! <3

2011-05-29 @ 20:19:01
Postat av: johanna

ÄÄÄNTLIGEN kommer du hem igen :) jag har paxat dig en stor del av tiden kära vän :D <3

2011-05-29 @ 20:20:16
Postat av: johanna

KUL att båda kom upp när det stod att den örsta INTE gjorde det ;p

2011-05-30 @ 12:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0