vätterstranden

Praktiken är och kommer alltid vara bra bättre bäst!!
I fredags efter praktiken drog jag hem och sov ett par timmar innan jag skulle jobba 22-08. Vilket gick väldigt bra, ska jobb natt på fredag igen.

Sov mellan 10 och 5 när jag kom hem igår och drog sen till vätterstranden och mös med 5 fina människor :) vi käkade sedan pizza och drog hem till Sparkle för att spela klart en omgång av Heavy Rain, jag lyckades iaf hålla 2 vid liv och rädda pojken ;p haha. Men resten tog jag död på!
Sovit väääldigt gott i natt, vaknade för drygt en timme sen och satte igång att tvätta direkt, det är det som står på schemat idag. Eventuellt ska jag packa någon flyttlåda också eftersom det är inte är långt kvar :)))))))

kolla över morgondagens lektion också som jag ska hålla imorgon, sista lektion under den här praktiken, känns vääldigt sorgligt. Kommer sakna alla barnen så otroligt mkt :( men men..
Imorgon blir det kolla bal och fixa överraskning tills på onsdag då Robert fyller år! Kärlekssittning då också med ÄNNU mer överraskningar :) Älskar att göra saker för andra!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0