Min bästa vän

Jag grävde ner mig totalt i måndags och började tänka på framtiden igen och bröt ihop totalt i 1,5 timme.. Tårarna forsade och jag var orolig och ledsen över många saker. Dock har jag en bästa vän som blev orolig när jag inte svarade, vilket jag annars alltid gör, som lugnade ner mig, berättade om sina egna tankar, känslor och rädslor och sa att han aldrig kommer försvinna och alltid finns vad det än gäller. Han är fantastisk <3 jag mådde sen mkt bättre och blev extremt trött efter Paradise så somnade som ett barn efter att jag läst ut min bok vid 12. Skönt! 

Igår vaknade jag väldigt glad och taggad på livet så såg teaterfilmer, åt frukost och sen på eftermiddagen kom Rasmus och lagade mat, pratade, såg TBBT, Transformers 4 som vi både blev besvikna på och läste. Han är fin som ville muntra upp mig efter en riktig skitdag. Han stannade sen kvar och sov här :) trots att jag inte somnade på länge och sov konstigt så var det skönt att ha sällskap. Vaknade dock med huvudvärk idag och han gick och handlade frukost. Han kan vara lite för bra för att vara sann ibland :)  sen helt plötsligt ringde Simon och kom på besök. Mysigt! Han fixade mitt ljud och vi pratade lite innan han skulle ha möte på skolan. Och t.om Simon säger att jag och Rasmus låter som ett gift par när vi pratar.. Kan man hjälpa att man trivs i varandras sällskap när man umgåtts så mkt och ibland bor ihop? :p 

Nu kollar jag och Rasmus livespelning med Sabaton på youtube med rätt ljud! Och det är fruktansvärt awesome! :) ikväll blir det kåren med inflyttningsförfest hos Agnes och Hanna med massa pedagoger och trott eller ej, kära Simon är med oss :) för Rasmus är awesome och fixar!   Idag är jag väldigt glad :) 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0