Random rubrik

Jag kunde inte somna alls natten mellan lördag och söndagen, istället var jag vaken och läste ut min bok och hade sällskap på fb-chatten. Kl 8 mötte jag upp Rasmus och vi var  och röstade när vår vallokal öppnade. Att rösta för andra gången i mitt liv var lite sjukt, tänk att det redan gått 4 år sen sist?!  Jag röstade inte på samma parti som för 4 år sen men jag röstade fortfarande på det röda blocket. Och det är det enda jag kommer att säga om gårdagens val, för det har varit för mycket av den varan de senaste 24 timmarna. 
 
Efter att ha röstat igår så handlade jag frukost, gick hem och åt frukost och sen sov jag i 7 timmar. Vaknade dock med världens huvudvärk. Mötte sen upp Robert och handlade lite innan vi drog hem till honom på valvaka :) Räkmacka, massa skratt åt konstiga saker, tända ljus, te/kaffe, godis och chokladglass. Det var väldigt mysigt! Och det var väldigt intressant att diskutera med Robert, se siffrorna och tänka och diskutera kring olika siffror och partiledare och kommande regering och liknande. Spännande! 
 
Jag gick hem vid 3 och somnade vid 4. Åtminstone lite tidgare än innan! Vaknade vid 13 och har städat, tvättat, bytt lakan och diskat sen dess. Förhoppningsvis har jag städat bort det sista av min förkylning nu så jag äntligen kan bli frisk!  Snart ska jag bege mig till konusm och köpa onyttigheter och mat inför imorgon. Förhoppningsvis är jag frisk till helgen så jag kan börja bege mig ut och gå på dagarna igen nu när jag har så pass mycket fritid! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0