Snälla bli min igen

Jag snorar hela dagarna och halva nätterna.. är fruktansvärt trött på att vara sjuk nu och teracoughen får mig att må illa och vrida mig av den äckliga smaken i munnen. 
Rasmus kom hit vid 7-tiden och vi pratade, såg Idol och Paradise Hotel innan vi hittade ett nytt mobilspel vilket inte var bra alls... vi fastnade i spelet i 4 timmar..  så han blev kvar över natten vilket inte var planerat eller tanken från någon av oss. Så vi pratade släktingar innan vi skulle sova och hur mkt man umgås med sin släkt och hur det kommer sig att vi överhuvudtaget är dem vi är. Lite småtrevligt :) 
 
Idag har mobilen gått varm på gott och ont så blev väckt 2 gånger när vi sov vilket inte var så roligt, eftersom vi somnade först kl 7 imorse. Inte bra någonstans men vad gör man om man inte är trött? Men det är positiva samtal och även mail jag har fått och jag är spänd och förväntansfull inför vissa saker!  Bollen börjar rulla och vet ni? Det är awesome, läskigt, knäppt, abnormt och alldeles underbart i en salig blandning :) 
 
Rasmus har gått hem till sig och jag håller på att fixa med grejer och nu snart ska jag plugga inför morgondagens föreläsning. Får se om jag går på den eftersom jag är en aning risig men plugga ska jag iaf försöka göra. Därför blir det inget kåren för mig ikväll, istället kurerar jag mig, tråkigt men jag måste verkligen bli frisk nu snart innan jag får krupp och blir galen! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0