Bästisar

Åkte hem till Jocke vid 5 tiden igår, massa massa massa prat, te och skratt. Allting kom över mig plötsligt och jag fick tänka på saker som aldrig slagit mig.  Saker som gjorde att jag inte kunde hålla emot längre och tårarna kom. Jocke fick se mig gråta, och jag tror alla vid det här laget vet hur mkt jag hatar att gråta, men Jocke var fin och snäll.   Efter alla känslor så kom Robert och såg New Moon och Eclipse tillsammans med oss. :) halv 3 tog vi bussen hem och var trött tills vi såg en kvinna med påfågelsglasögon xD herregud vilket skrattfnatt vi fick.  jisses! 
 
När jag kom hem så kunde jag inte sova, jag var svintrött men var rädd för att somna och få mardrömmar om vissa saker som jag och Jocke pratat om. Som tur är så hade jag inga direkta mardrömmar när jag väl somnade. Tankarna finns kvar idag, det finns saker som aldrig någonsin få hända och absolut inte nu, det skrämde mig rejält att jag inte ens tänkt tanken och plötsligt blev det så glasklart att det kan hända, och det kan hända redan i Januari eller Februari..  gud förbjude. Vet inte vad jag skulle ta mig till isåfall.. 
 
All ilska kom upp till ytan igår också, något som jag förbjudit mig själv att känna. Men igår kom det, med full kraft dessutom, äntligen. Tack Jocke! 
 
Idag ska jag försöka plugga en stund, sov alldeles för länge. Sen drar jag hem till Bine och fikar. :) sen kanske jag träffar Rasmus om jag hinner och om det inte blir för sent. 
 
PUSS 
 
fin låt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0