Trutt

Mysig spelkväll hos Sparkles i lördags, det var precis vad jag behövde! HP-cluedo och Game of life och en jäääkla massa Hugo :D   Spenderade sedan resten av natten i källaren och nördade med Hugo i ena hörnet av soffan hos Robert och han i den andra. Socialt javisst. :) 
Igår hängde jag med Hiddy på dagen, fick lunch hos henne och sen nördade vi i soffan med Hugo respektive Assasins Creed.    Kvällen igår spenderades med storebror Rasmus, alldeles alldeles för länge sen!  Fajitas, prat, youtube, Jeff Dunham och Mysteriet på Greveholm tillsammans med en massa massa trötthetshumor på natten, perfekt! :)  Tutt och Prutt blev Trutt och ost med hål i blev hål med ost när man sa det alldeles för fort.. :p    herregud!   Halv 4 imorse blev jag ensam och somnade som en stock efter alla skratt, hans dåliga humor har varit frånvarande alldeles för länge känner jag. :p 
 
Idag vaknade jag alldeles för sent.. har bestämt mig för att vara ensam ikväll, första kvällen på länge och jag behöver det! Älskar att umgås med mina vänner men ibland måste man vara själv också. :)   plugga lite måste jag göra också dock. 
Idag är det exakt 2 månader tills vi har gått av planet och befinner oss på ett soligt Gran Canaria :D  åh längtar! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0