Mökkaman

Eftersom att mitt internet cpade igår så kom aldrig mitt inlägg fram.. 
Läste iaf ut Twilight i onsdags, irriterande när man får filmsekvenser i huvudet istället för sina ursprungliga tankar man hade om delarna i boken, men men! 
 
Igår var också en plugg dag, hann även med en promenad ner till HLK för att hämta bok och kolla VOC-resultatet, förbannade VOC, det går bättre och bättre för varje gång men ska det vara så jäkla svårt att nå c-nivå? Tydligen.. 
Har kommit underfund med varför all stress släppte i Växjö, pga promenaderna. När jag gick på gymnasiet och högstadiet för den delen så hade jag två sätt att hantera stress; mat och promenad.  Mat är uteslutet för tillfället så därför är promenad enda sättet, jag blir så otroligt lugnt i kroppen och i huvudet när det är kroppen som får tänka och öronen får en massa musik, himmelskt!  Därför måste jag ut och gå så fort det blir för mkt i huvvet, det är så otroligt lätt att tänka på saker som man inte ska och som man inte kan styra över.. men det är ju som det är. 
 
Kvällen igår avslutades i källaren hos Robert, han bjöd på pannkakor. De som känner mig vet att jag HATAR pannkakor men i våras gillade jag Jockes pannkakor så jag gav Roberts en chans. Och dem var också goda. :) verkar som att min smak när det gäller pannkakor beror på vem som lagar dem och hur ofta jag äter dem. Konstig känsla dock att äta pannkakor som en efterrätt och kl 10 på kvällen xD haha. Studentliv javisst! 
 
Jag är så otroligt glad just nu, väldigt glad och har varit det sen jag kom hem från Växjö, det finns så mkt att se framemot; Breaking Dawn part 2 på måndag och om lite drygt 6 veckor så befinner sig jag, Robert och Jocke på Gran Canaria för avkoppling och sol. Kan det bli bättre!? Tror inte det. :) 
 
Ikväll kommer Sannis hem till mig för att prata, ha fredagsmys och sen sover hon här inatt, skönt med sällskap :) 
 
PUSS
denna låt spelades med hög volym genom Jönköping igår, grymt bra! Allt blir roligare på norska :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0