Stockholm

Hela söndagkvällen och halva natten spenderade jag med Rasmus, youtube, Robert Gustavssons jubileumsshow och massa skratt och musik bestod kvällen av. :) toppen! Grannar är bra att ha och då tiden inte varit riktigt rätt för mig och Rasmus av många olika anledningar så är det skönt att den tiden börjar infinna sig igen :) 
Gårdagen bestod av plugg på biblioteket innan jag tog mitt pick och pack och fixade lånekort på stadsbiblioteket, efter 2.5 år kändes det som rätt tidpunkt ;)  Lånade en bok till c-uppsatsen, topp topp! 
Kände mig inte alls 100 i kroppen igår, la mig därför tidigt och läste istället och somnade tidigt för att vara mig. Skulle gått upp 9 men det ville inte min kropp då den är seg, lite halvyr och har lite ont, mensvärk är inte kul alls.. 
Har iaf pluggat ett par timmar, skickat in den där jäkla outlinen från helvetet! Hoppas Zlatan blir nöjd..  
Har ett par timmar plugg till framför mig innan jag känner mig nöjd med dagen. :) 
 
Sovit hyfsat bra den senaste 1.5 veckan, har sedan min föräldrar skilde sig sovit med nallen jag fick av måmå när jag var liten för trygghetensskull.. men för 1.5 vecka sen har jag inte behövt den. Vet precis vad det beror på också och det är grymt gött!  Att en förlust av något kan göra vinst till något annat. (y)  
 
Nu är min tvätt klar, sen blir det att läsa " Gothic fiction"  :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0