E det fel på mig

Hade en FANTASTISK kväll på kåren igår med de fina jönköpingsborna! Jag var den enda som var nykter och drack vatten för jag skulle ha föreläsning kl 8 ( som jag sen sket i för somnade halv 4 ) men det var fan nästan roligare att vara nykter på kåren än full :) haha. Jag garvade åt Rasmus som blev ganska stupfull och åt Robert galna upptåg som vanligt :) Dessutom var förfesten stenkul! Lisa och Lejla vann musikquizet och Robert hade köpt ett riktigt pris ( Rasmus priser innefattar enbart sprit ;) ) , nämligen EN PAPAYA! Alla vi dog av skratt! Robert har en tendens att kalla oss i Piafamiljen för Papayas xD Så papayan var awesome! Den fick sen följa med på kåren och kallas kårenpapaya ;p haha. Fyndigt Lisa!
Kvällen var galen, men jag gillar det! Mina jönköpingsbor är något utöver det vanliga :) Särskilt när Robert och jag går igång på Popular och E det fel på mig xD 


Ngt annat roligt som hände igår var att jag och Robert satt och pratade om att Carro försöker få ihop oss vilket varken Robert och jag ser som särskilt troligt, sen blev han ganska full igår och helt plötsligt så vänder han sig till mig och säger " Sara, ikväll är jag din, vi gör Carro stolt! ". HAHA. vad fan svarar man på det!? Det slutade med att jag blev asnervös och typ bara " Asså, Du är inte seriös nu va? ". Det hela slutade med att vi glömde hela grejen xD haha.


Har haft ett par dagar då jag pratat mkt med Rasmus och Robert om en massa saker, dessa fina killar alltså. Och Rasmus som är så himla snäll och säger sånt man behöver höra och Robert likaså. " Sara, strunt i det för du är bara bäst ". Fina fina killar <3 Har pratat lite med Jessica också, hon är också himla snäll, bra och sånt :) Skönt att bara få prata lite med ngn som inte tycker man är helt konstig i skalen..:p


Kom hem till Växjö/Gemla i eftermiddags, hur söta är inte våra 7veckors kattungar? Herregud, vill bara stoppa dem i fickan och bära med mig dem överallt... har redan hunnit med att glida i stan med Simon, träffa Eric och se hans lägenhet, gå en promenad med bästavännen, ätit pappas potatismos <3, kollat halv 8 hos mig med mamma och kollat på the Phantom of the Opera med Simon med peppakakor och sprite! Bra start på helgen med alltihopa, helt klart!!!  Nu ska jag sluta kela med Elsa  ( en av kattungarna ) och kolla lite på two and a half men lite tyst för mina hörlurar ligger i jackfickan och päronen sover. btw, att träffa mamma idag var himmelskt! 
Imorgon blir det en ny dag med plugg och sedan träffa Johanna och Carro, underbart!
GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0