Vad hände?

Skola idag igen, trivs så himla bra när solen skiner utanför fönstret, lyckan är total när våren är påväg!
Bara grammatik idag vilket behövdes, repetion inför tentan om lite drygt 3.5 vecka vilket jag är asnervös till, men den dagen den sorgen!
idag var det kinnarps som gällde, kinnarps som jag alltid ryser i, som jag längtar, som jag får ont i magen i, som jag känner lyckorus i och som är så ofantligt mäktigt med nästan 8.000 personer som delar samma intresse, som skriker åt domaren, som skriker när det blir mål, som sjunger, som klappar händerna och som gör att man känner sig hemma :) åååh blir lycklig bara jag tänker på det!
HV förlorade sin första kvartsfinalmatch mot AIK med 2-4, ett resultat som var helt rättvist. HV sov idag, HV tog förgivet att de skulle slå AIK som halkade in på ett bananskal på sista slutspelsplatsen, de tog förgivet att det skulle bli enkelt.. Domarna var också en bidragande faktor i 3:e perioden, många felbeslut togs och fyr-domarsystemet är inte alltid optimalt trots att det borde vara det.
Jag svor, jag skrek, jag tog mig för håret, jag bet mig i läppen och jag skrattade och sjöng om vartannat, men det är så hockey är, när den är som bäst! Dock var det ingen rolig match för det var ingen rolig hockey att kolla på, det var alldeles för många felpass, alldeles för många misstag av domarna och det var liksom inte jämt.
Hockey ska vara spännande, jämt och framför allt ska det vara enkelt spel vilket det inte var idag.. :/

Nåja, jag hade en trevlig stund med Rasmus, Viktor och Jessica iaf. Jag skrattade så mkt att jag dog på flera ställen, Jessicas kommenterar när en spelare tacklade en annan var ju klockren " Men han är ju elak, han slåss". Herregud <3 Bussresan hem var kul, trots att HV inte vann så var det inga sura miner, prat om Stefan&Krister, Life of Brian och Jeff Dunham lättade upp stämningen rejält och jag älskar att både Viktor och Rasmus har samma humor som jag och att de kan diskutera hockey på ett riktigt och rättvist sätt. (y) stort plus!

Nu halv 8 hos mig från Växjö och sen sova!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0