all will be revealed in time

Jag vet att jag har varit lite dålig på att blogga men har inte haft lust och vet inte riktigt vad jag ska skriva heller.. det händer så mkt i mitt huvud på samma gång hela tiden, så mkt att jag har svårt att varva ner och sova om nätterna vilket leder till ca 5-6 timmars sömn per natt och för mig som person är det alldeles för lite.

Nåja, har haft en lugn vecka med skola, plugg, plugg, plugg, handla på maxi och så tränade jag igår. Kände mig ganska stolt över mig själv som tog mig till gymmet för att jag inte hade ngt att göra ( + jag ville inte plugga ).
Helgen kommer se ut i princip samma stil, plugga,plugga,plugga och träna om jag har lust och ork. Mitt knä är lite överkört från igår känner jag, samma sak med mina magmuskler. Men det är skönt på ngt vis, att veta att man har ansträngt sin kropp till någonting vettigt och hälsosamt :)

Såg filmen The social network för andra gången nu, hur underbar är inte den filmen? Jag bara ler när jag ser den filmer, att det på 2010 talet kan göras en film om en webbsida som har betytt så mkt för världen, fascinerande! Å andra sidan är jag ju naturvetare, högskolenörd och datanörd så förmodligen är det lite därför ;)

Ska ta och släcka snart och sova, jag vet dock att jag kommer sova i natt för att jag är ledig imorgon och har all tid i världen att hinna göra det jag tänkt att göra under dagen så jag kan lägga mig utan en massa tankar och listor i huvudet och bara koppla bort och låta John-Blund komma med sin sand och strö den i ögonen på mig. Jag behöver tisdag och fredag och oftast onsdagar ledigt för att hinna med allting som ska göras i mina 3 kurser som jag läser parallelt just nu, om ngn som inte går på högskolan hade sett min litteraturhög skulle den personen inte förstå hur man orkar, hur man orkar ta sig igenom varje dag med skola eller plugg eller alternativt båda och dessutom ha ett socialt liv + träna + äta + sova. När någon har listat ut exakt hur man gör det här på ett bra sätt utan att såra ngn, glömma bort sina vänner eller sig själv, sluta sova och sluta äta eller sluta träna, ring mig då för jag är väldigt nyfiken! Jag försöker alltid att göra mitt bästa med att hålla ihop alla trådar men det går inte alltid, därför är det viktigt för mina vänner hemma att ha tålamod och försöka förstå hur lite ork man har när dagen går mot sitt slut att prata med ngn eller höra av sig och början av dagen så hinner man inte, jag har redan förlorat kontakten med ngn vänner i växjö/gemla och jag planerar definitivt inte att bli av med fler så kära vänner där hemma, ha tålamod! Förr eller senare så kommer jag att ha tid, lust och ork att kontakta er mer regelbundet än vad jag gör nu och komma hem mer regelbundet. Jag vet att det var ett tag sen jag var hemma nu men jag kommer hem snart och jag kommer höra av mig, låt bara allting ha sin gilla gång och låt tiden utvisa när det är lägligt att föra samman våra världar igen. Vissa vänskaper/relation drar  fördel av att ses mer sällan, det är jag och min mamma och pappa levande bevis på.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0