vikt?

Haft en bra dag i skolan och sedan bara tagit det lugnt hemma med lite plugg, samtal med mamma och fint prat med Sanne som kom hem ikväll. Älskar våra officiella " pluggkvällar " som slutar i massa prat om allt annat än plugg :p haha. <3 Tydligen börjar jag smalna av runt midjan också, tackar och tar emot för detta :) känns bra att veta att någonting iaf går åt rätt håll!
Såg en bra film igår också, Maria- Antoinette. Känner mig numera säker på mitt framtida ämne efter den filmen, thank you god :)
Ska snart krypa ner och sova, ska plugga hela dagen imorgon tillsammans med min grupp och försöka hitta på ngt vettigt till redovisningen på onsdag ( den jag hade idag gick helt ok ) + rapporten på redovisningen. Har en rolig vecka med 2 redovisningar, 2 inlämningar och en bok som ska vara utläst, living the dream!
Det som fattas mig idag är sällskapet i helgen, känns konstigt med gott om plats, att det inte luktar fis i rummet, ingen som pratar eller sjunger i sömnen, ingen att gnabbas med och ingen som lägger roliga kommentarer.. känns lite ensamt faktiskt..:/ Men kommer till Gemla om 2 veckor så det ska nog klara sig ändå tills dess :)
Nee, nu ska jag kolla "Nu blåser vi Sverige" och njuta av snygga boys + two and a half men sen med lite humor :) Siktar på 8.5-9 timmars sömn i natt!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0