babbel

Det blev ändrade planer idag, träffade Johanna på eftermiddagen istället för att plugga. Vi låg i hennes säng och babblade i 2.5 timme om allting mellan himmel och jord! Trots att vi sågs för 2 veckor sen så var det myyycket att prata om :) Allting blir så naturligt med henne, så himla skönt :) åååh vad jag aldrig aldrig aldrig!! vill vara utan henne, min lilla solstråle :)  älskar att det aldrig blir tyst eller tråkigt när man umgås med henne, så himla mysigt!
Drog sen hem för att äta tacos, träffade Ida och Anton på vägen, gud vad jag saknar Ida :) får prata mer med henne en annan dag! Har tillbringat kvällen med mamma, pappa och deras vän med middag, datorfixande, angry birds, bus med kattungarna och så vidare :) Härligt att umgås med mina päron ibland, älskar dem <3
Min externa hårddisk är dessutom död, pappa opererade innan dock och kan rädda allting på den, halleluja! Mina serier är mitt liv ;D ska köpa en dubbelt så stor hårddisk ( 2 TB) imorgon när mamma och jag lämnar in min dator för att byta tangentbordet... 3 veckor utan dator!!! jag dör.. 

Middag hos mormor imorgon med, sweeet! Mormors potatisgratäng, hennes köttbullar och hennes bakade bröd, mmmmm! Det vattnas i munnen på mig, få krama om morfar också kommer bli kanon! Kärlek <3
Nu ska jag kolla two and a half men innan sängdags, upp halv 10 imorgon för att hinna med allting som dagen bjuder på.
Saknar jönköping en smula också, älskar att jag har två ställen i världen som jag känner mig hemma på medans andra kanske inte ens har ett..  saknar mina fina jönköpingsbor!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0