Fantastiskt !

Sista föreställningen var fantastiskt, blev helt tårögd när publiken ställde sig upp och applåderade i slutet, det är en helt fantastiskt känsla, verkligen !
Efteråt var det fest, dock hade jag inte ätit på hela dagen så när det väl blev mat och jag hade ätit så mådde jag sjuuuukt illa så kvällen förstördes en aning, men det gick över sen när vi spelade musikquis. och vem fick sjunga solo ?
jooo jag, fy HELVETE vad pinsamkt :S:S och vilken låt om man får fråga ?  JO , ingen vill veta var du köpt din tröja :S:S
Var i samma lag som björn och gustav b.la och bara jag kunde den låten så jag fick sjunga själva, björn var lite full så han bara : FAN VAD bRA DU ÄR !
HHAA, sjuuukt pinsamt ! Även om han var full så blev man klart smickrad. !
Sen blev det massa hejdå kramar, Josef var jobbigast att krama, helt klart. uscha. åkte hem ganska tidigt, inte sovit riktigt på 5 dygn och sen upp kl 7 så vi drog hem.

Somnade dock inte den natten heller så när det var dags för måndag morgon och liseberg var jag grymt trött.
MEN vi hade världens roligaste dag ! Även om tankarna gick tillbaka till resan i 9:an då jag saknade att ha Joakim och Simon där. Lisebergsbanan åktes först ofc och även den nya, fy vad jag skrek ! Och jag tvingades även att åka uppsvinget, herregud, stackars alla som måste blivit döva XD haha, !
Gustav var där igår också, dock hittades ingen tid till att träffas, lite synd, hade varit kul att få syn på honom, :)
Dagens höjdpunkt var lätt mina kärringskrik, EMIL i balder XD och Fridas dialekt på vägen hem och skämtet : Varför är alla flaggor rosa ? Ska de konkurrera med Pride festivalen ? med örebro dialekt, HERREGUD !
Liseberg var grymt roligt, jag säger bara det, jag tycker om att ha en svans efter mig, det är roligt :)
och Filip KAN ju vara bra på att köra bil :)   Jag var dock gryyymt trött på vägen hem men på vägen dit var jag pigg, Emil höll mej vaken och dessutom sjöng alla disney på vägen upp, herregud var mogna vi är allihopa :D 
Filip kommer jag garanterat att sakna mest efter hani och gustav, herregud !
 Vi var hemma tio i 2 i gemla igår, gick och la mig direkt och somnade kvart över 2, OCH tackgode gud så sov jag HELA NATTEN i natt !!!!  Helt fantastiskt skönt emd tanke på att jag sovit 4 timmar varje natt de senaste 6 dygnen ! Så idag är jag trött, men ändå pigg, kanon!
PUSS på Robin Hood gänget, ni kommer ALLTID att vara bäst ! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0