the importance of being Earnest

Bussresa med Rasmus igår, båda var heelt totalt döda. Men skönt med sällskap iaf, ibland är det skönt att bara ha ngn bredvid sig om det skulle vara nått. Kom hem till en lugn och skön lägenhet då mamma och Olle var på hockey, prat med dem och sen chill i soffan. Somnade väll runt halv 3 snåret trots att jag var så satans trött hela jävla kvällen..

Shoppat lite med mamma idag, en ny vinterjacka fick det bli och en ny bok. Surprise surprise. Idag är jag bara hemma och tur är det för jag är så satans trött, fortfarande inte vaknat till riktigt känner jag. Mamma och Olle ska på bio sen så får soffan för mig själv vilket passar mig alldeles utmärkt, är inte världens mest sociala människa idag känner jag. :p Imorgon ska jag ev träffa Simon och sen Tove innan jag på kvällen hänger med min bästavän. Blir superbra!

Och guuud vad jag vill resa ngnstans just nu, det bara spritter i hela kroppen på mig efter sol, bad, drinkar, strandhäng och bara ha det bra med fina människor. Jag vill.. och jag ska! Är kanske inte överförtjust i tanken på att behöva flyga igen då så kort inpå men vad gör man inte för sina vänner och för sol och bad? ;)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0