Ta med dig Tutt till Växjö också

Otroligt bra kväll på kåren igår och en bra mysig förfest. Utnyttjade både Pohl, Hiddy och Rasmus knän och vilade fötterna på, ngngång får man ta för sig ;) Efter att ha fått i mig mer alkohol än på mkt länge var det dax för kåren, delade paraply med Linus och sjöng på Disneylåtar påväg från bussen. Awesome :).
Kåren intogs med mer alkohol, besök på mittentoan med Hiddy, kramar, flörtande trots mitt bättre vetande och fina samtal i regnet! En fin människa fick också två pussar på kinden under kvällen och världens längsta kram. Och fick både höra och säga "jag älskar dig" för första gången till och av en av de närmaste. Oväntat men det gjorde att mitt hjärta smälte :) totalt! Även påshuvuden kan när de vill ;)

Hem till Robert sen för att dricka upp resten av alkoholen (igår blev jag rädd över konsumtionen) och för att tjöta, halv 7 gick jag hem efter ett samtal på flera timmar och jag håller med honom om allt, det är dax att erkänna det och vissa andra saker.

Idag mår jag ok, en aning bakis men glad :) glad över gårdagen och att jag fick en kväll med storebror igen, jag behövde det! Idag var det han och jag i mångt och mkt och det storgillar jag :)
Nu är jag Påväg till Växjö för en helg där då jag ska ägna helgen till att plugga, pausa lite och för att umgås med min bästavän! Längesen nu så behöver åka hem och träffa honom lite.

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0