bästavännen

Drömde mardrömmar imorse efter att ha legat och funderat på en massa massa grejer, har börjat göra det allt mer på sista tiden . Den här gången var det Sabine som dog.. folk dör allt mer frekvent i mina drömmar och jag blir lika förtvivlad varje gång, inte ok!

Har spenderat dagen med olika ärenden, träffat Simon och Martin en snabbis och dessutom köpt hemmabiosystem. gööött! Nu jävlar ska jag börja kolla en massa film igen :) saknat det som fan..
Drog sen hem till en av världens finaste grabbar, min bästavän. :) att åka hem till Gemla när man ser hösten utanför bilen är awesome, att dessutom kliva in i köket på Hantverksvägen igen och känna lukten av nybakade scones, hur underbar är inte Joakims mamma? Åh dör! Kvällsfika och prat om hockey i mängder, och catcha upp med både Joakims mamma och lillebror Jonny. :) gud vad jag fullkomligt älskar den familjen, alla är så snälla! En dag kommer Joakim och Jonny göra två tjejer väldigt lyckliga. :)

Mario Kart-spelande med Joakim i fleera timmar, massa massa skratt och fuskande. Inslängt med småprat, saknat det där självklara hänget vi hade för ett par år sen och jag är så glad att det är tillbaka. Lyckades slappna av för första gången riktigt på hela veckan efter allt krångel, tjafs och bråk. Finaste Joakim <3 Halv 12 kastade jag in handduken och tog mig hemåt efter underbara timmar i deras hus, tänk om man kunde hänga där varje dag?
Älskar Cattas statusuppdatering på fb också, det gjorde mig så otroligt rörd, " Finbesök från Jönköping. Härliga Sara Jonsson är här. Känns som förr i tiden :0)" Älskade familjen Sjöö <3

Nu är det snart dax att sova, blir hemkörd på förmiddagen till Jönköping imorgon istället för bussen pga högtalare och grejer.. Skööönt! Då kommer jag hem tidigare och får med mig alla grejer, awesome. :)

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0