i'm with you

Kvällen med tjejerna i torsdags var någonting som jag verkligen saknat eftersom de känner mig utan och innan, grymt skönt! Vi kollade idol, pratade och allmänt fjantade runt. Underbart att få bli lite barnslig igen.
Saknat dem så himla mkt..
Igår var det stan på förmiddagen med Simone och Tove, himla roligt! Dock köpte jag ingenting men det är kul ändå, sen träffade jag på Emil också, gud vad jag tycker om den pojken asså! Min egna nallebjörn som sätter perspektiv och lite klarhet i många saker vilket är skönt. Tycker om att bara umgås och prata med honom för han får mig alltid på bättre tankar :)
Kvällen igår spenderades hemma hos Simon med alla gamla vänner med idol, grönsaker, dipp, singstar och en film. Mysigt!! Så himla skönt att få träffa alla igen och känna att man har det bra tillsammans :)
Promenad med Simon på drygt 2 timmar igår var också välbehövligt, mkt blev sagt och jag har verkligen saknat våra promenader!
Idag var det fotbollsmatch bara för att ha varje ledig stund med mina vänner, ikväll blir det utgång tillsammans med ett gött gäng! Ska bli kul att få träffa Alexander också, var himla längesen :) Tequila-shot på det jajamen!

Nu ska jag fixa iordning mej, boka bussbiljett till jkpg imorgon och föra över lite film från servern här hemma. Fina grejer!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0