Hemlängtan

Akademin i onsdags var himla roligt, att få träffa alla faddrar och alla nollor var verkligen toppen! Alla sköna människor var där och alla tyckte verkligen om att träffas igen och sånt är sjukt roligt :)
Vi hittade dessutom en hundralapp i regnet = free drinks! underbart :)
Hittade dessutom Samuel Melin ute på dansgolvet, han är nog en av de mest genuina,ärliga och ödmjukaste jag träfffat. Han är så himla blyg, försiktig och samtidigt så himla rolig. :) Det är även han som säger att min sängröst är som ett under ;) haha. Har kort på honom i min telefon, dock är det inte världens bästa men kan försöka komma ihåg att lägga upp den ngn dag!

Haft seminarium idag också, allt gick bra :) Lär bli godkänt på även detta vilket är gött.
Lämnat av Alice vid stationen precis, vill också åka hem. Känns som att man längtar hem mer när allting är bokat och bestämt att man ska åka hem än när man inte har en aning.
Att ha hemlängtan är bland det värsta som finns, att sakna mamma är nog bland det svåraste jag upplevt på länge. Man vet aldrig hus pass beroende man är eller hur mkt man tar någon förgivet förräns man typ aldrig träffas längre. GG är ju inte lite saknade eller så.. Joakim,Simon och Martin kan ju känna sig ganska saknade asså, likaså Carro, Johanna,Hannah och Tove. Men snart kommer jag som sagt hem!
Ikväll blir det lugnt, film, gott och bokläsning blir min kväll. Sen ska jag plugga resten av helgen inför tentan nästa vecka. KULJUL

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0