In my head

Intressant förläsning i 3.5 timme på förmiddagen idag, önskar alla föreläsare kunde vara lika inspirerande och prata så att man blir fascinerad!
Har vilat hela dagen sen, försöker bota förkylning med sömn. Sen lagade jag och 3 av rumskompisarna tacos tillsammans, myspys med mkt prat om saker som man inte direkt pratar om när man känt varandra så kort tid men jag och Sanne har redan haft deep-talk så det gjorde inte så mkt ;) Dock bidrar jag inte gärna till såna diskussioner eftersom jag försöker vara ganska privat av mig. Öppnar mig inte gärna, i enstaka fall tar det 1 år, annars 3-5 :P

Nu ikväll blir det film, ledig imorgon! Ska sova sjukt länge, sen hämta mina böcker på posten om de kommit ( peppar peppar ta i trä! ), har de kommit så måste jag läsa en massa i helgen eftersom att en kursbok ska vara utläst nästa vecka. Lagom roligt men boken är faktiskt ganska intressant så det borde jag fixa!
Idag har jag en sån där "Sakna bästavännen dag", vill ringa Joakim men försöker verkligen att låta bli och klara mig själv för en gångsskull. Pratade ändå med honom på msn igår, ( gjort varje dag typ ). Får ringa honom en annan dag istället när jag känner att jag måste eller att jag verkligen vill berätta ngt! Egentligen har jag massvis att berätta, men jag spar nog på det lite till :)

PUSS

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad heter joakim i efternamn?

2010-09-03 @ 14:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0