Akademin

Pedsex-antagningen gick mkt bra! Och det var så himla roligt, jag ville verkligen göra om det direkt efter :) Att få utmana mig själv, att få sjunga framför 16 helt gröna människor som aldrig hört mig sjunga förutom 3 st och att de 16 personerna sitter och knäpper med fingrarna i takt för att känna feelingen gör att jag känner mig awesome :DDD Applåderna uppskattades också ;) haha.
Taggen är en skön jäkel ; " Vad gillar du att göra när du inte är här ? " " Jag hänger med kompisar och ibland sjunger jag en liten sång " Sjuna ? menar du i duschen eller ? " " Njaaa duschen, bilen och för dem som vill höra"
" VI VILL HÖRA!!! " " Sjung han med fiolen " Nee, jag tänker sjunga Hallluja ", " Med Lenard Cohen eller Jeff Buckley ? " Jag tänker sjunga min egen version för den är bäst", " BRA SVAR!! "
STÖRT SKÖN MÄNNISKA HAN ÄR!!

Dock kom jag inte med i pedsex men jag är glad ändå, de tyckte jag skulle söka till SPJ istället som har hand om skolfrågor eftersom de tycker att jag ska aktivera mig för att jag tydligen passade som det, men jag vet inte :)
Idag är det plugg nu på eftermiddag och sen ikväll blir det förfest och Kåren ( akademin ) tillsammans med alla Änglar och Demoner i insparsgruppen! Kommer förmodligen att bli awesome :D Att dessutom vara ledig imorgon gör saken så mkt bättre för då hinner jag få färdigt allt plugg tills på fredag (Y)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0