I will love you until my dying day

Efter att ha läst Dracula en stund igår drog jag hem till Rasmus för att käka mat, se film och prata skiten ur oss. Många seriösa samtal hanns med vilket jag fullkomligt älskar. :) samtal är alltid trevligt. Filmen Immortals var bra också med grymma fajtingscener, awesome. Extremt fula hattar dock, herregud! :p 
Efter att ha skrattat åt Rasmus marackasspelande med påskmustflaskor och nästan gråtit åt nostalgin till gamla Bamseklipp på youtube. Jisses säger jag bara vad jag skrattade! :) 
 
5 imorse tog jag min kropp och gick hem och la mig efter nästan 12 timmar hos honom. Magiskt :) älskar långa häng med många timmar, det är mysigt. Idag har jag läst Dracula och lagat baconsås innan jag begav mig hem till Hiddy och åt piggelin och höll henne sällskap medans hon förberedde inför Erotiksittningen på onsdag. Skönt att hänga med henne lite :)  Nu ska jag ta min kropp in i duschen, jag fryser fortfarande sen jag kom hem till Hiddy, inte ok!  Sen blir det kvällsmacka och en kopp te framför "Mästarnas mästare". Imogon blir det föreläsning vid 10.30-15.00, på kvällen blir det bio, mys! :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0