Människa se himlen nu, öppna hjärtat känn dig fri

En av de bästa kvällarna på länge igår kväll med finaste människorna i världen :) Grillning, massa skratt, prat, skämt och 3 filmer. Att tränga ihop 12 människor i en lägenhet på 26 kvadrat är fan imponerande, trångt men väldigt mysigt!  Mina vänner kan vara de knäppaste och konstigaste som finns men de är också de roligaste, underbart!   Vid kvart över 2 gick Emma och Rasmus hem som var sist efter att ha skrattat lite till och blivit klappad på efter en lång men bra genomförd dag, man behöver höra att man varit snäll och duktig ibland! När de gått hem var jag givetvis inte trött efter en otroligt lång dag.. så tvingades läsa en stund.  Somnade med endorfiner rusande i kroppen och känner mig lyckligt lottad som känner så fina människor :) 
 
Sov väldigt gott sen och har idag stressat iväg och mött upp Simon på stan för att käka, kolla på ny vår/höstjacka och för att Simon skulle kolla på skor och skjorta. Simon har nu dragit hem efter att ha hjälpt mig att äntligen få igång mitt trådlösa på datorn igen, halleluja!  Min it-kille fixar allt. :) 
Nu är jag dödstrött igen och har hoppat i min one-piece och tänker stanna i den ikväll och bara vara ensam där det är tyst och lugnt. Vi är lediga från föreläsningar och annat plugg fram till måndag den 6, förbannat skönt och förbannat välförtjänt om ni frågar mig!  
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0