Dina färger var blå

Dagen har bestått av ett seminarie/föreläsning och sen pluggade jag en stund med Rasmus i skolan, försöker komma underfund med hur tentan kommer se ut på fredag men blir inte speciellt mkt klokare. 
Min anställningsintervju blev idag framflyttad till fredageftermiddag istället, känns bättre på ett sätt att få det överstökat :)  
Har duschat och ätit och resten av kvällen blir lugn och det är skönt. Imorgon blir det redovisning av powerpointen jag gjorde i söndags, det får gå som det går då ingen förstår syftet med uppgiften men ibland är det bara så. Skönt att det bara är i den lilla gruppen så jag slipper ha Robert och Rasmus framför mig, hade blivit jobbigt annars att se deras minspel och försöka tyda vad som rör sig i deras små huvuden :p haha. Är dock inte sugen på att göra min powerpoint eller stå och prata framför 10-12 personer överhuvudtaget, men det får vara så antar jag även om min powerpoint kommer vara den sämsta av allihopa.  
Efter skolan tar jag sällskap med Emma för att kolla vad min intervju är på fredag, alltid trevligt med sällskap och särskilt när man har noll lokalsinne så man inte virrar bort sig, hon hittar trots allt i Jönköping bättre än mig!  Snart har även denna veckan gått vilket är sinnessjukt, ja jag vet att det bara är tisdag men denna veckan kommer gå precis lika fort som alla andra och plötsligt är det söndag igen.. :p 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0