And all that came out was this corny lie

Nesser sällskapade mig igår när sömnen inte ville falla på, när alla på chatten övergivit mig vill säga ;) 
Sen kom Hiddy förbi och sa hej sent på kvällen och önskade lycka till inför tentan. 
Idag var jag mer eller mindre död när klockan ringde, varför kan jag aldrig sova mer än drygt 4 timmar innan en tenta!?  Mysterium..   Tentan gick åt fanders men jag är glad ändå, vädret är bra, jag har fått sommarjobb :D, har hängt med Rasmus på stan i förmiddags och om en stund kommer massa fina mäniskor hem till mig och inviger våren med grillning och sen ska vi kolla film hela kvällen :) Magiskt!  
Sommarjobb blev klart idag, mitt belastningsregister ska gå igenom bara men det kommer det att göra, skrivit på anställningspapper och allt och det känns bra. Minst 7 veckor blir det, ev 8 :) det gjorde att jag kan känna mig betydligt lugnare inför sommaren och insparken och ekonomin och det är alltid välkommet.  Utbildning, delegering och bredvidgång kommer att ske i vanlig ordning och jag hoppas att hemtjänsten kommer att passa mig.  
 
Nu är jag lugn, glad och ser framemot en fin kväll! Och Växjö, jag kommer ev och hälsar på nästa helg eller helgen efter det bara så ni vet. :) Ni är saknade ni när sommaren står för dörren!  
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0