I am Titanium

Var dödstrött igår kväll så det blev tidig sänggång, skönt ibland också!  
Idag var jag uppe tidigt och pluggade på förmiddagen inför morgondagens tenta och sen mötte jag upp Rasmus, käkade lunch och sen har vi spenderat lite drygt 1 timme i solen på min uteplats. Njutit av solen, pratat och försökt dämpa morgondagens tentaångest. Uppgivenheten är stor MEN vi hade en härlig stund i solen och det är mer än bra :) med Rasmus är det svårt att vara att inte ha det bra och det är riktigt härligt väder idag med försommarvärrme och det är alldeles perfekt!   Det gör att det är lite svårt att plugga men ska försöka en stund till iaf innan jag lägger ner det och känner mig besegrad. 
 
Därför befinner jag mig inne en stund innan jag drar ut om en stund igen med Håkan Nessers bok istället. Har huvudvärk idag också, inte ok. Försökt bota med både mat, cola och en huvudvärkstablett men den existerar dessvärre fortfarande. 
Imorgon blir det tenta på morgonen/förmiddagen, sen drar jag med Rasmus och hjälper honom en vända på stan om jag hinner innan jag drar hem för förberedelse inför intervjun och sen får jag ett antal människor på besök på kvällen för ev grillning men iaf filmkväll :) Min fredag blir härlig på många sätt! Hoppas på fint väder också, det hade varit välkommet. :) 
 
 
Lyssnar sönder denna version för tillfället, ger go feeling och han är grymt duktig! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0