Dum av dig

Bra kväll hos Rasmus igår med en middag som var förvånansvärt god trots att det kvar kassler. Jag och kassler är inte direkt vänner. :p men det var gott och hans potatismos kan ju vara bland det godaste jag ätit! 
Vi fortsatte sen kvällen med Smartare än en femteklassare och två av mina teaterfilmer; Robin Hood och Billy the Kid.  Lite halvjobbigt på ett sätt att se sig själv när man var mindre tillsammans med ngn annat, men jaa det är ju bara Rasmus så vafan. :p  Vid strax innan 4 gick jag hem sådär lagom trött i huvudet och somnade himla gott.   Idag var jag uppe alldeles för sent igen, hela min helg har gått i den eran,  har därför egentligen inte gjort ngt mer idag än att prata med mamma, handlat lite och ätit. Heja!  Men ibland för man ha såna dagar också och med tanke på att jag spenderat hela helgen till att laga massa mat, tvätta och städa så tycker jag att jag är värd en lugn dag. :)   Ikväll väntar en lugn kväll för mig själv och det har jag sett framemot i en hel vecka, har inte varit ensam en kväll sen i måndas.. hoppsan!   One-piece och te, awesome :) 
 
Idag har jag gått tillbaka till att bli den där personen man pratar med och frågar om råd tydligen. Det var faktiskt ett litet tag sen sist och jag välkomnar det väldigt mkt! Det bevisar ett och annat och det känns fantastiskt bra att veta att folk tänker på mig och pratar med mig om saker och ting, magiskt! :) 
Dock är jag konstig i huvudet idag och har tänkt "tänk om-tankar" till och från, om saker som man inte borde tänka på då det gör en ledsen men ibland gör jag det av ngn konstig anledning, varför gör man det? Idioti egentligen, jag menar vem vill tänka på folk som dör, folk som flyttar, när man pluggat färdigt? Över saker man inte kan styra.. bara idiotiskt. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0