Days pass

Hann med 1 timmes långt telefonsamtal med min ex-sambo igår innan teatern. Han är så klok Simon, och han dömer aldrig och det gillar jag. Trevliga samtal och tiden bara sprang iväg, jag är så otroligt glad för att han lyckades hitta ett jobb trots kris! Ev hänger jag med honom imorgon :)  Teatern sög sen dock, vi gick i pausen och drog till donken och käkade istället. Hade svårt att somna igår, är det inte konstigt att saker som är helt befängda eller sjukt onödiga har man en tendens att tänka på när man ska sova?  Gött att det fnns fler som har svårt att sova dock när man har själv har det, då har man alltid sällskap på sms eller fb-chatten av ngn. :) 
 
Idag var jag döende när jag vakade efter drygt 4 timmars sömn med massa drömmar om HP, heja. VOC:en manglades i morse, har ingenaning om hur det gick. Det är som vanligt ganska uppgivet efteråt då man inte har en susning om det mest, grammatikdelen går alltid bra men dessa ordgrupper..  Får la hoppas på det bästa. 5 gången jag gör det nu, och fortfarande inte nått c-nivå.. döda mig! 
Har även städat nyss och rensat i mitt skafferi på saker som varit där alldeles för länge, som tar plats och som aldrig används. Har även haft ett jobbigt samtal till mamma, jag vill inte be om det men ibland måste man erkänna sig själv besegrad och inse att alternativet hade varit att inte ha ngnstans att bo eller åtminstone ha det lite kämpigt att få det att gå ihop. Jag kommer inte ringa ett sånt samtal igen iaf, jag har aldrig bett mina föräldrar om ngt så reaktionen hemifrån var lugn men just för ens egen skull så känns det jobbigt.. jäkla försäkringskassa.
 
Nu ska jag slänga i mig en macka eller två, ut och slänga mina sopor och sen ska jag förvalta min energi så jag inte stupar senare ikväll sen när Rasmus kommer hit och käkar middag och hänger med mig. Gillar dessa helger! :)  Fläskfilegryta står på menyn, gott! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0