In your eyes

Årets dag igår! Vaknade med världens energi och fick se solen utanför fönstret, då blir man ännu gladare. :) Dagen fortsatte med endorfiner i hela kroppen och en föreläsning som bestod av humor med människorna runt omkring mig. Vid lunchen tog jag med mig Robert och gick och köpte varsin tårtbit för att fira att Robert hade bott på dalvik 1 år igår, sjukt hur fort tiden går! Sinnes..  Jag begav mig sen hem i solskenet och åt mat och pluggade en stund. Dagen höjdes ännu ett snäpp när jag fick reda på att man ska vara fadder i höst igen, så jäklar gött och jag är galet taggad! :)  Ska bli intressant att se vilka man blir i samma grupp som och vad temat kommer bli, jag har mina aning om vilka jag kommer hamna i samma grupp som, får se om det stämmer sen :)    Avslutade den awesome dagen med en bio med Rasmus, Oz the great and powerful! En bra film, har svårt för 3D dock då jag har en tendens att bli illamående och yr. Men filmen var bra, en biofilm :) 
Jag somnade väldigt gott sen med ett stort leende efter en awesome dag! 
 
Dagen idag har också börjat aweome då jag har sovit och vaknade till solen och en galet skön känsla i kroppen idag också :) det är vår!  Idag är det 1 år sen jag blev utsatt för det största mind-fuckandet i världen, sjukt! Jag kommer fortfarande ihåg känslan, fortfarande ihåg chocken och det tog 1 månad innan jag hade landat och insåg att jag skulle ha Robert boendes i källaren varenda dag.. ofattbart. :) att Robert och Rasmus lyckats hålla käften också, och att få se deras miner när de insåg att de hade lyckats föra mig bakom ljuset. herregud!  Ikväll blir det förmodligen kåren då vi är föreläsningsfira fram till nästa onsdag, awesome! 
 
Lite halvkomiskt med en annan sak också, det finns människor som väldigt frekvent vill att jag och Rasmus ska gå ut offentligt med vårat såkallade "förhållande",  b.la våra mammor som vill att vi ska gifta oss.. jag får ofta frågan från många av mina tjejkompisar i Växjö om vi är tillsammans ännu och om vi har insett att vi inte kan ljuga för oss själva längre. T.om människor som umgåtts med oss ett tag har en tendens att ändra uppfattning från att det är osannolikt till att "det måste hända förr eller senare".   Lite halvkomiskt med tanke på att ett skämt som var att " ja men vi är ju som ett gift par du och jag" har eskalerat lite till att våra mammor, vänner och andra lägger sig i och anser att det bara är en tidsfråga i prinicp.  
Vad jag tycker om Rasmus är min ensak och vad Rasmus tycker om mig är hans ensak, eller våran och ingenannans. Jag kan däremot säga att jag och Rasmus döljer ingenting, vi har ingen anledning att "gå ut offentligt" med vårat såkallade "förhållande" då det inte finns ngt sånt mellan mig och honom. Det finns mkt han är för mig både som person och som vän men han är inte en eventuell pojkvän eller liknande! Nu vet ni det, så sluta spekulera bitte, klart man får fråga men jag börjar bli mäkta trött på att folk pratar om det, misstänker och det ena med det andra. Jag och Rasmus är bekväma med varandra, lite för bekväma ibland, och vi kommer fortsätta skämta om det men det innebär INTE att vi smyger med att vi är tillsammans.  punkt. 
 
PUSS
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0