Kemiplugg.

Idag har dagen vatt kass, morgonen började med litterär gestaltning, fanns dock ljuspunkter, tack för det ! :)
Sen var det gunnel, en annan ljuspunkt idag, förmodligen INTE gunnel i svenska C heller, !!!!!!!!!!
Sen var det hål och för att ha nått att göra drog jag upp till martin och hade pratstund med honom om morgondagens prov, vilket jag kommer faila så satans hårt.
Sen hade vi debatt, gick bättre än jag trodde, dock så gick det precis som jag och sofia trodde ! :)  dock stammade jag, vilket jag avskyr, det är bland det värsta jag vet eftersom att jag helst inte vill att folk ska se nervositeten jag känner när jag står / sitter framför så många människor med ögon på samma gång..
haha :D   dock mensvärk, trött i huvve och allmänt bara less, det kunde vatt bättre ;)
Sen åkte jag bussen hem med Johanna, hon är guldvärld jag svär <3
Så nu har jag precis klivit innanför dörren, ska äta lite om en stund och sen är det kemi som gäller heeeela kvällen lång, förutom en liten stund för då är det 2 och 1/2 män och det ska jag se ! :)

Kom på en väldans trevlans sak idag, några kompisar som vill dra till Spanien / Grekland / Italien sommaren / hösten 2010 ? :) <3 

Så imorrn måste jag vara taggad, prov på teknikum imorrn, sen kolla armband och sen efter det är det teorilektion nr 5 som gäller :////   Onsdag morron är det sovmorron, sen sista fysiken och sen biologi ^^   Sen drar jag faktiskt och tränar :)

tjingeling :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0