Dem måste alla dö!

I söndags så hängde jag med Robert. :) vi såg lite film i bakgrunden och pratade mest om saker och ting som man ibland måste när saker inte riktigt är som man vill. Men det leder till bra saker också och jag är så glad att jag mognat så mkt sen jag lämnade Växjö, för annars hade jag aldrig vågat att ha såna samtal, aldrig. 
Jag blev lämnad vid 2 men somnade inte förrän halv 4. 
 
Igår var det uppsatsupptakt med irritation då konstiga fågor ställs och saker inte ens är rättade och färdiga så att man kan ställa frågor i tid.. Då blir man en aning frustrarad. Att dessutom få samma handledare som 2012 då uppsatsen sket sig känns inte speciellt bra.. men det är väll bara att bita ihop och köra. Den här hösten är jag åtmintone inte ensam i att skriva uppsats, och jag vet att jag har bra stöd i ryggen! 
 
Jag mötte sen upp Rasmus och handlade lite på hemköp innan vi åkte hem till mig och jag fick gnälla lite. Han är lite snäll som säger sen "Jag tänkte att vi behövde hänga lite då någon av oss förmodligen behövde gnälla lite och spy på världen". Det är så enkelt ibland, att inte ens behöva säga att man behöver honom utan han fattar det ändå :) 
Han lagade världens godaste kött, potatisgratäng och sås, vi såg OUAT, Kockarnas Kamp, Paradise Hotel och filmen "Blended". Perfekt! 
 
Jag blev ensam vid 1 och läste sen väkdigt länge. Min bok var lite för spännande just nu. 
Idag har inte mkt blivit gjort mer än att jag läst ut min bok, varit irriterad på min handledare som sågar min uppsats i förra kursen och inte säger något som är bra eller om ämnet går att göra eller ej. Jag visste att jag skulle behöva komplettera men hans sätt att ge respons gillar inte jag. Dessutom ringer mamma och ska försöka bestämma helgen och det kommer fram att hon i princip är upptagen halva helgen.. och andra halvan lär väll Olle vara där. Varför kan min mamma aldrig visa lite intresse för mitt liv, mitt mående och spendera/avstätta lite tid för mig i sitt liv? Det är fruktansvärt tröttsamt, särskilt med tanke på att jag är enda barnet också. Världen är piss idag..  Dessutom har jag inte riktigt fått i mitt ngn mat idag då jag varit ledsen/inte sugen på mat. Inte ok. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0