Efaristo

I lördags orkade jag sen inte göra köttbullar.. utan vi hämtade varsin kebabtallrik istället och såg HP hela kvällen och halva natten. Det var gott! 
Igår spenderade vi dagen med HP och att plugga lite, det är en pina att inse att man har tänkt fel när man faktiskt vill plugga.. men men, bara ta nya tag!  Jag gjorde egna köttbullar som faktiskt blev ganska bra, Rasmus gjorde sås och vi kollade HP och fotboll :) Helt plötsligt får människan för sig att gå till konusm och kommer sen hem med mjölk och glass till en.. utan att man ens säger något. Rasmus är lite för bra ibland :) 
 
Vi blev aldrig trötta vilket gjorde att han stannade här över natten igen vilket inte alls var tanken, men trevligt. Så vi somnade vid 4-snåret efter massa flummande, så båda var ganska trötta när klockan ringde kl. 10. Det har varit en awesome helg men konstig med väldigt mkt petningar, klappar, fina samtal och mkt konstaterande att vi är ganska bra och tycker om varandra. Bra skit! :)  Idag har jag köpt återinsparksbiljett, kramats med massa fina pedagoger och varit på biblioteket. Har saknat HLK och människorna där väldigt mkt! 
Jag har käkat lunch och ska senare idag försöka plugga, på rätt sätt den här gången. Jag har 8 dagar på mig att bli färdig nu så det är bara att kämpa.. 
 
PUSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0