You will remember me

Mamma och jag åt god middag igår och sen åt jag årets första juleskum. Underbart! :)  sen såg jag lite tv och läste ur "Förr eller senare exploderar jag". Bra bok!

Idag var jag uppe redan vid 6 på morgonen, åt frukost, körde mamma till jobbet och tog bilen hem. Lamade i soffan och tog sen bilen till gemla och min fristad elljusspåret :) det är där jag verkligen kan andas och slappna av på riktigt. Dessutom var luften underbar där  uppe idag och jag saknar verkligen att gå där uppe, andas och bara lyssna på musik. Efter 2 varv föll jag in i den naturliga rytmen som jag brukade ha och det var underbart! 

Vid lunch drog jag till måmå och måfa och åt paj :) otroligt gott! Måmå och jag pratade om allt från Gustav Fridolin till svanar. Glass och te var också gott och det var underbart att få med sin bakade Brödbullar också! :) 

Nu har jag varit hemma hos mamma en bra stund och mest suckat mamma som plötsligt får för sig att vilja bjuda med mig till London eller Rom. Snällt men onödigt..  Vid 19 möter jag upp Carro och Tove och käkar middag på 4 krogar :) mysigt och mat är gott! 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0