Jag vet inte längre vad som drev oss två isär

Vi hade en hyfsat mysig dag igår. Fläskfilegrytan blev god och sen säg vi "Kockarnas kamp" och "Paradise hotel". Jag läste ut "Legend" vilket var en bra bok och sen pluggade jag ett par timmar. Det är enklare med sällskap men det är också enklare att bli distraherad framåt småtimmarna. När vi skulle sova så hamnade vi i en diskussion om varför livet är så orättvist och vi aldrig kan få vissa saker som alla andra får.. Vi som är så pass bra och snälla borde stå först i kö och vara värd 2000 ggr mer men nej. Jag blev en aning ledsen och hade fruktansvärt svårt att somna sen. Tankarna gick lite till Joakim, och december 2008. Natten som var en av de bästa i mitt liv. Då jag kände mig speciell och vi nästan somnade med handen i varandras hand. Så fruktansvärt enkelt egentligen men då var det allting annat än enkelt. 

Ibland undrar jag vad som hade hänt om han hade haft lite mod och stake och vågat vara ärlig mot mig och sig själv. Hade det blivit vi då? Hade det fortfarande varit det? Hade jag stannat i Växjö då? Hade jag sluppit vissa saker i mitt liv då? Hade jag kunnat hantera saker annorlunda? Att en liten sak kan påverka så mkt är både knäppt och läskigt. Att en enda sak är den enda referensen man egentligen har vilket gör att  man känner sig fruktansvärt ensam ibland och som att jag aldrig är bra nog för ngn.. Du var fin, men ett as. 

Jag har sovit konstigt pga massa tankar. Måste plugga dock vare sig jag vill eller ej.. Dags för frukost snart dock för min mage kurrar satan.. 

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0