Fear of the dark

Att plugga med Robert i torsdags gick mer eller mindre dåligt. Vi var lite förtvivlade båda två över hur vi ska göra med våra kommande C-uppsatser.. Så vid halv 10 gav vi upp, köpte godis på Konsum och såg Peter pan och Alladin och rövarnas konung istället och flummade. :) det var mys! Jag somnade sen fruktansvärt gott vid halv 2-snåret. 

Igår skulle jag egentligen ha träffat Martin men saker och ting kör alltid ihop sig för oss av olika anledningar.. Det suger för jag hade verkligen behövt träffa honom lite känner jag! Istället hämtade jag böcker på skolan till uppsatsen och handlade på Hemköp med Rasmus. Vi åkte hem, han lagade mat och då såg vi idol, Dobidoo och hängde på youtube med livespelningar. Trevligt! Av ngn anledningen var det en kväll med mkt klappar. :) 
Vi somnade väldigt tidigt på morgonen då vi fastnade med att prata om våra mammor, människor vi känner och vad som är det bästa med oss, trygghet, tillit och att hi inte har något hemligheter. Livet är underbart :) 

Idag vaknade vi sent och sen gick han och handlade. Vi kollar på Harry Potter och de bidra sten nu på svenska. Sen ska jag göra egna köttbullar, får se hur det går :) och han ska göra potatismos! Att dessutom han ställt in en flaska vatten i kylen utan min vetskap, såna gester är söta och awesome :) ibland är han alldeles för fin som tänker på stt jag gärna vill ha kallt vatten!  Särskilt när jag har lite huvudvärk. 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0