Heart of glass

Jag skickade in mitt PM tillslut, får se hur det går med det. Hade en skön kväll sen med två filmer, frallor och chips med dipp. Gott! Pratade med Sone större delen av dagen i omgångar om saker och ting. Det är fantastiskt med människor som lyssnar och uppskattar en som person och vän. :) snälla Christoffer! 

Jag började sedan läsa fortsättningen på Legend, bra början! 

Igår kom Rasmus hit efter frukost då han behövde plugga, så jag fixade bakgrundsbrus och försökte hjälpa honom så gott jag kunde. Vi åt fajitas till middag och såg Idol och Dobidoo :) vi hamnade på youtube i ett x antal timmar och kollade livespelningar och pratade om olika saker. Helt plötsligt vid 4 knackade det på balkongdörren och där stod en random snubbe som behövde bli insläppt i korridoren till sin kompis så han fick vandra genom min lägenhet. Random men trevlig kille! 

Jag och Rasmus gick sen la oss och pratade en bra stund. Och jag somnade som världens sten i nytvättade lakan. 
Idag ringde hans klocka och han försvann en stund och sen kom han tillbaka med frukost. Han är bra han :) 
Vi såg Mulan till frukost och en bit på Cheaper by the dozen 2. 

Nu är jag ensam och ska ha en väldigt lugn fredag. C-uppsatskursen börjar på riktigt på måndag och till dess gäller det att bara vila och förbereda sig mentalt. Det blir tuffa men samtidigt awesome veckor med att skriva uppsats. Allt går bara man är tillräckligt envis och så länge man har stöd i ryggen! 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0