Innan jag ska dö

I tisdags städade jag, gick en promenad för första gången på väldigt länge vilket var underbart :) sen kom Rasmus och vi åt falukååv och potatismos, såg filmen "A million ways to die in the west", massa Whose line och spelade Sänka skepp :) awesome! Vi åt en massa godis också och det var gott! 
Vi hittade på egna "Irish drinking song" vilket var fruktansvärt roligt :) 
 
Vi somnade sen som två stockar vid 4 på morgonen och jag sov fruktansvärt gott för första gången på länge. Även om jag vaknade ett antal ggr så sov jag som en sten och gud vad skönt det var! 
Vi vaknade vid 12 av hans alarm och så åkte vi ner och käkade lunch på Chili-Thai, maaaat :) Vi hände sen här hemma med massa nostalgilåtar, älskar forfarande mitt ljudsystem! 
Jag fick sen stressa ner till skolan då jag kom på att jag inte uppdaterat mitt HJ-kort vilket jag behöver för att komma in på kåren.. stressad som ett as men det löste sig! 
 
Robert kom hit och vi mös med vin, cider och öl och massa prat innan vi drog till kåren och dansade, kramades, pussades, tog på folks bröst, shottade och pratade men människor :) awesome!   Jag, Robert och Niclas tog taxi hem. Jag låg som en dvala de få timmars sömn jag fick innan dagens föreläsning. Föreläsning för första gången på 3-4 veckor och det kändes väldigt bra att vara tillbaka i skolan igen :) även om jag var dödentrött. 
 
Jag åt subway till lunch och har sen dess degat i min soffa med fb-chatten med olika människor och försökt att inte somna. Pendlar mellan att vara trött och hyfsat pigg hela tiden. 
Ikväll blir det lugnt med massa tv vilket passar mig utmärkt. Dock kliar det i fingrarna just nu att skaffa nya böcker igen.... trots att jag har en massa hemma som jag inte har läst och inte läst ut Wolf Hall än, inte ens i närheten.  Bibliofilen i mig skriker efter nytt! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0