Dubbelmoral är det värsta som finns

Jag hade fruktansvärt svårt att somna igår. Jag fastnade med "The Other Boleyn Girl", Imdb och Wikipedia. Henry VIII är den mest fascinerande människan någonsin genom historien! Sen började mitt huvud tänka vilket aldrig är bra.  Det gjorde att jag hade drömmar om människor jag inte haft på fruktansvärt länge, fin dröm förvisso men, det känns orättvist att de drömmarna fortfarande existerar när jag inte vill ha något med de drömmarna eller personerna att göra. 
 
Idag har jag lyckats plugga lite innan jag drog till Jensens med Mia :) 3-rätters middag och en massa prat, himla fint det! Det är skönt att träffa Mia och prata lite andra saker, lite mognare saker då hon är ett antal år älre än mig och har lite andra livserfarenheter. Det är trevligt! 
 
Nu är jag hemma och är dåsig och desutom lagom irriterad på människor som har en fruktansvärd dubbelmoral. Vissa människor borde hålla käften innan man börjar döma folk när man själv gör precis likadant. Det är fruktansvärt orättvist och fruktansvärt irriterande.  Människor i världen.. säger då det! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0