En annan Kofi

Jag sov som ett litet barn i 12 timmar när jag kom hem i söndagsmorse, så underbart skönt! 
Efter att ha pluggat lite så umgicks jag med Rasmus. Pratade, åt mat och kollade på film :) Så enkelt men så bra! 
Idag har jag haft en lååång dag med föreläsning med skratt åt "En annan Kofi" och sen skrev jag på mitt planeringsarbete i 4 timmar.. var lagom seg sen då jag hoppade över lunchen. inte bra alls men vill man bli klar så vill man.  Hiddy kom och pratade en stund, komiskt att man verkligen måste planera aslångt framåt för att veta när vi ska kunna ses. Komiskt men väldigt sant och det är lite tragiskt på ett sätt. Men vi har ju så mkt att stå i!  Jag och Sanne drog sen och käkade sallad på Kafe Paus och spydde galla över människor och världen, vi båda behövde få gnälla en smula och det var väldigt skönt att få ur sig vissa saker. Vissa människor i min omvärld går mig extremt mycket på nerverna just nu, därför är det hälsosamt att få ur sig saker och ting ibland så man kan hämta ny energi och orka lite till. Hon är bra på et sättet :) 
 
Sen hjälpte jag en vän i nöd och kom med sympati, feber är jobbigt så då får man ställa upp och handla ibland. Dagens goda gärning gjord! 
Nu är jag trött, tvingades äta en gång till då jag var hungig. Gott var det dock!  Imorgon har jag sovmorgon innan redovisning av planeringsområdet, hallefuckingluja! Jag behöver verkligen sova så jag hoppas att jag gör det inom en snar framtid. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0